Отидете към основна версия

2 355 17

Исмаилов: Псевдопатриоти разказваха вълшебни приказки, превърнаха се в тикви

  • орхан исмаилов-
  • воля-българските родолюбци

Нашата изконна цел е постигане на Равенство и Свобода в Европа, заявява Орхан Исмаилов

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

С бюлетина № 23 вървим успешно към Европа!
Ние, от коалиция "Воля - българските родолюбци" се борим за истинската победа! Тя е тази, която ще оправдае вашето доверие към нас. Тази, която ще ви накара да изпитвате гордост от направения избор. Жребият е изтеглен. Връщане назад няма.

Време е за ново начало! В нас гори Духът на промяната!

Години наред кресливи псевдопатриоти разпалено разказваха по улици и площади вълшебни приказки. Но какво се случи в действителност, когато дойдоха на власт? Щом стрелките на часовника удариха полунощ, каляските им за миг се превърнаха в тикви. И те задружно цопнаха в мътните води на властта. Но вместо да създадат успешни политики, изграждаха раздори. Напълно заслужено спечелиха разочарованието на своите избиратели. Предизборният им балон набързо се спука. Всички го видяхме.

Европейската политика не е кварталното блато, в което жабите спорят помежду си, коя може да кряка по-високо. Затова сега уплашено тичат напред-назад с надежда, да излъжат още някой.
Псевдопатриотите доказаха, че в разделението им е силата. Ние за разлика от тях се обединихме.

От "Воля - българските родолюбци" тръгнахме по неутъпканите политически пътеки, за да изградим нова европейска политика. Нашата изконна цел е постигане на Равенство и Свобода в Европа! В Европейския съюз ще построим нови мостове. Време е да застанем гордо до развитите европейски държави. Време е да заемем своето достойно място.

Достатъчно дълго мълчахме и чакахме. Повече няма да гледаме отстрани. Заедно ще изковем нашето бъдеще! Ще покажем силата на истинското родолюбие. Можем и ще го направим!
Гласувайте за нас, "Воля – българските родолюбци" с бюлетина № 23!
Искрено ваш,
доц. д-р Орхан Исмаилов
председател на НПСД

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини