Отидете към основна версия

2 418 15

Системата не действа

  • елена гунчева-
  • съдебна система-
  • убийство

Не се поправят в затворите, само стават по-жестоки, защото знаят, че най-лошото е затвор

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всеки път едно и също. Да припомня един стар случай. През 2000 година в Куртово Конаре Рангел Каваков убива с особена жестокост с 11 удара с железен кол в главата малко дете, което е подмамил с обещания. Осъден на 20 години затвор.

Убиецът на деца си уплътнява живота в затвора, като съди държавата. Последният му иск преди няколко години е за 150 000 лева за лоши битови условия в килията. Прави бутафорни опити за самоубийство, за да излезе по-рано. Превъзпитание явно няма, а само озлобление от наказанието. След няколко години този УБИЕЦ НА ДЕЦА ще излезе на свобода - сред нас, сред нашите деца, на детските площадки, около детските градини. Той е загубил човешки облик, не знае да се труди, не помни какво е живот извън затвора. КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ Е НЕОБХОДИМО ДА УБИЕ И ДРУГ? ИЛИ ДРУГО ДЕТЕ?

Системата явно не действа. Убиецът от с. Сотиря е бил съден за блудство и изнасилване, бил е в затвора. Излязъл е И Е УБИЛ! Не се поправят в затворите, само стават по-жестоки, защото знаят, че най-лошото е затвор.

Докога? Докога ще слушаме соросоидните организации? Докога ще жалим убийците? Докога ще убиват и ще се гаврят с българските деца?

Да припомня, че цивилизована Япония скоро изпълни чрез обесване две смъртни присъди на убийци. В САЩ в много щати за подобни престъпления се стига или до електрическия стол или до смъртоносна инжекция. Нима тези страни са варварски?!

Автор: Елена Гунчева

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.

Свързани новини