Отидете към основна версия

12 184 57

Божков пречи на протеста. Случайност?!

  • васил божсов-
  • бойко борисов

Включванията от Дубай на хазартния бос са изцяло в полза на Борисов и сие

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Мафията е срещу нас. Контрабандата и хазарта са на улицата. Искат да ни свалят". Класическият Борисов винаги се завръща с нова класика, точно когато си мислим, че се е скрил някъде. Разбира се, подобни брътвежи са белег на безмерна наглост, но освен, че са факт, те си намират и доводите, и публиката.

Всяко включване на Васил Божков, в което подкрепя протестите в страната, наливат вода точно в тази воденица - мафията плащала протестите. Как, защо и откъде-накъде - няма никакво значение. Важното е, че за това и други подобни малоумия има чуваемост и са осигурени ретранслатори. И така нашичкият пишман Калигула рязко праща протестиращите пред офиса на Божков, където да чакат благини.

Уви, оттам излизат само амфори и други древни грънци, опаковани "по надлежния начин". Включванията от Дубай или там където пребивава "беглецът от правосъдието с 18 обвинения", както настойчиво бива представян Божков, действително могат да озадачат по-наивните зрители с подкрепата му към протестите срещу властта у нас. И тези включвания са изцяло в полза на Борисов. Дали помага умишлено на властта, прикачайки се към недоволните българи или искрено си излива душата?

Вярно е, че посочи схеми, макар и ползвайки комикси, гарнирани с имена и цифри. Но какво от това - отсреща отговорът неизменно бе един и същ - "Не се занимаваме с твърдения на бегълци от закона". И точка. На чия милост разчита - на спасилият се от протестите Борисов или на новата власт след него? И как точно си представя тази милост, защото наистина това не е приказка от 1001 нощ, колкото и безпределна да е властта на Пожарникаря и главния му каскет. За да е пълен фарсът, Божков реши да направи и партия "Българско лято". Тук нека просто помълчим профилактично.

Единственото ясно на този етап е, че Божков пречи с включванията си от онова място с приказния изгрев. То може и да фототапет от Кореком в незнаен апартамент в "Обеля", но не това е акцентът ни днес.

Факт е, че Божков пречи, а Бойко се възползва лакомо от всяко негово включване от екзотичния бряг.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 57 гласа.

Свързани новини