Отидете към основна версия

2 579 8

Време е за застраховка КАСКА

  • златко баретата
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пред Съдебната палата в София стрелят посред бял ден на месо! „Месото” не е какво да е, а е от тестото на най-спряганите имена в криминалните хроники. Пострадалият от стрелбата е подсъдимият за лидерство на наркогрупа Златомир Иванов - Златко Баретата, пронизан от няколко куршума ( с изходни рани откъм гърба). Което значи, че положението е направо… познато.

Понеже сред централните тема в държавата ни е една друга история с пистолет, опрян да главата на ключова политическа фигура в България пред безпомощната му охрана и телевизионните камери, имам основание да се замисля по въпроса за сигурността на всеки един от нас.

Щом пред Съдебната палата раздават улично куршумно правосъдие, а правосъдието не може да се начуди какво да прави с демонстративното пистолетно надмощие над МВР, НСО и частни охранители от едно отделно лице, самоотбраната се превръща отново в приоритет за т.н. обикновен човек в контекста на необикновените събития с още по-необикновени хора, чиято сигурност не може да бъде гарантирана на най-оживени и символични места в столицата ни.

По аналогия с грижата за сигурността на автомобилите ни, за които плащаме КАСКО ( главно като предпазна мярка срещу кражби, които зачестяват срещу незастраховани автомобили), предлагам на застрахователите да пуснат на пазара и услугата КАСКА. Много ще се харчи!

Иво Инджев

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Покушението

    В деня, когато в центъра на София се разигра криминалният сюжет между неизвестен снайперист и известен подсъдим, се случи и нещо друго, нещо много ...
    30.01.2013
    6 164
    8
  • Простреляха Златко Баретата пред Съдебната палата - Видео 18+

    Простреляха Златко Баретата и още един мъж пред Съдебната палата в София, съобщиха източници на Факти.бг. От пресцентъра на МВР потвърдиха новината ...
    29.01.2013
    54 575
    77