Last news in Fakti

29 Януари, 2013 09:42 54 513 77

Простреляха Златко Баретата пред Съдебната палата - Видео 18+

  • златко баретата-
  • пожар-
  • съдебна палата
Простреляха Златко Баретата пред Съдебната палата - Видео 18+ - 1
Снимки: БГНЕС

Простреляха Златко Баретата и още един мъж пред Съдебната палата в София, съобщиха източници на Факти.бг. От пресцентъра на МВР потвърдиха новината. Сигналът за стрелбата е подаден в 9.35 часа на тел.112. Стреляно е от отсрещната сграда.

На място веднага са изпратени екипи на СДВР. Другият прострелян е мъж, който е придружавал Баретата и е от неговата охрана. Двамата са откарани с линейка на пожарната в болница за оказване на спешна медицинска помощ. Златко Баретата е прострелян в лявото бедро и в корема. По-късно Иван Спиридонов, зам.-директор на СДВР съобщи, че общо четири са огнестрелните рани на Златко Баретата. Той е в съзнание. Другият мъж има една рана на крака и е без опасност за живота.

В 11.30 в "Пирогов" съобщиха, че Златомир Иванов е прострелян в крайниците и корема. В шокова зала е, оперират го в момента. По първоначална инфожрмация не са засегнати жизнено важни органи. Простреляният охранител на Баретата е без опасност за живота. Той е отвърнал на огъня дошъл от таванския апартамент. Няма други пострадали. Към 17,00 часа стана ясно, че Златомир Иванов е претърпял две операции с голяма кръвозагуба е в шоково състояние. С увредени органи в корема е - тънко и дебело черво, пикочен мехур, с увредени крайници.

Баретата винаги е влизал в Съдебната палата от страната на улица "Позитано". Не се знае защо този път е тръгнал да влиза от централния вход. Бронираният му джип и в момента е паркиран на "Позитано".

Охранители на Златко Баретата са на входовете на "Пирогов".

Малко след стрелбата е подаден сигнал за пожар в апартамент на бул. „Витоша“ 2 – тавански етаж. Пожарни екипи са се отзовали незабавно. Изяснява се дали между двата инцидента има връзка, уточняват от полицията. Според Спиридонов най-вероятно се е стреляло от апартамент, който е над Търговския дом. Апартаментът впоследствие бил подпален. В момента се очаква да бъде потушен пожара и се подготвя огледа на подпаления апартамент, за да бъде установено дали ще се намерят гилзи и оръжието на престъплението.

Снимки на Факти.бг:

 

 

 

Репортер на Факти.бг съобщи, че центърът на столицата е блокиран.

Пред Съдебната палата са прокурорът Роман Василев, прокурорът по делото срещу Баретата Бисер Кирилов и съдия Румяна Ченалова.

Адвокатът на Златко Баретата Марияна Тодорова потвърди, че е прострелян клиентът ѝ, като каза, че той е откаран към Пирогов. Не е ясно какво е състоянието му, тъй като Марияна Тодорова отказа да каже каквото и да било повече. Според нея Баретата е под домашен арест. Днес трябваше да се гледа делото му в Апелативен съд. Според Тодорова Златко Баретата не е получавал заплахи.

Очевидец на събитието разказа пред Факти.бг, че стрелбата е била доста продължителна. Чули са се поне 6-7 изстрела. В момента, в който са се чули изстрелите е пламнал и апартамента над Търговския дом. След, което са видели, простреляните. Единият от тях е бил до билборда, предполага се, че това е простреляният от охраната, който се е олюлял, хванали са го и е бил положен на земята. Веднага след това джип е обърнал и е тръгнал с мръсна газ. В този момент хората около Съдебната палата са се разбягали, споделя още очевидеца.

Днес в Софийския апелативен съд, който е в сградата на Съдебната палата трябваше да се гледа делото срещу Баретата и още 20 души, подсъдими за организирана престъпна група за наркотици.

Този екшън се разигра знаково пред Съдебната палата, в деня, в който в Шератон в 12,30 часа премиерът Бойко Борисов имаше работен обяд с представители на Американската търговска палата, заедно с други министри, а министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заедно с колегата си по въпросите на правосъдието Диана Ковачева и главният прокурор Сотир Цацаров са на форум в Брюксел, където се обсъжда "Превенцията на насилствения екстремизъм".

Премиерът Бойко Борисов заяви, че Златомир Иванов - Баретата има присъда на първа инстанция. Хора като него трябва да стоят в ареста. Това е здравословно за самите тях, каза министър председателят. Защото, ако той е бил в ареста влиза по съвсем различен маршрут през задния двор на Съдебната палата със специализирана охрана, поясни Борисов. Той допълни, че се надява един ден да има промени в законодателството в тази му част. След като са минали разпити по дело на организирана престъпна група са се чули много истини, намекна още премиерът Борисов.

По-късно стана ясно, че охранителят, който е прострелян е Атанас Станков. Макар и ранен при престрелката той отвърна на нападателя. Неговата рана е в дясното бедро, но не е загубил много кръв. Закаран е до Пирогов от случаен минувач.

Не е уточнено още вида на оръжието, което се предполага, че може да е пушка или Калашников. Не е ясно дали може да има и някакви следи от стрелеца след погасения пожар на последния етаж на Търговския дом, където са се настанявали клошари. Иначе стрелецът е имал възможност да избяга в лабиринтите на сградата от пет изхода.

 

Златомир Иванов Иванов по прякор Баретата е роден на 15 октомври 1968 г. в Гурково.

Прякорът му идва от това, че през периода 1991-1993 г. е служил в МВР отряда за борба с тероризма. Според публикации в медиите той напуснал баретите в знак на протест срещу задържането на негови колеги в Хасково, влезли в сблъсък със сутеньори. Заедно с него отряда напускат Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви.

Завършва спортно училище в Стара Загора, където тренира борба.

Той е един от собствениците на компанията за сигурност и охрана „Аркус сигурност" и бивш шеф на „Аполо и Болкан".

Официално участва в над 30 фирми за охранителна дейност, търговия с петролни, химически и фармацевтични продукти, собственик е на бинго и игрални зали. Според фирмените регистри Златомир Иванов фигурира като собственик в ЗК „Аполо и болкан", ЗД „Средец", фирмите „Интел груп", „Рапас", „Електра" и др., както на казино „Елит".

По време на управлението на Иван Костов Баретата е подозиран за трафик на жени и контрабандни канали за крадени автомобили. МВР често го свързва и с трафика на дрога. Представената на 11 декември 2003 г. разработка на Центъра за изследване на демокрацията го представя като един от 6-мата наркобосове у нас. За него се знае, че работи заедно с Георги Пехливанов, който е смятан за наследник на убития на о. Аруба наркобарон Поли Пантев. След убийството на Константин Димитров-Самоковеца наркогрупировките на Антон Милтенов-Клюна и Златомир Иванов започват битка за териториите на "картофения" бос. През август 2002, дни преди ареста на групата за мокри поръчки начело с Николай Добрев-Бай Добри, Златко Баретата е арестуван по подозрение за участие в престрелките срещу Алексей Петров и Димитър Джамов. Справка в Апис показва, че Златомир Иванов участва съвместно с Николай Добрев в управата на „Булфрут", която се занимава с търговия. С бизнесмена и офицера на прикритие Алексей Петров, който бе осветен по време на скандала в МВР, е съдружник в ЗД „Средец М" АД.

Името му се завъртя и около взрива в Челопечене на 3.07. 2008 година. Тогава в пространството се заговори, че фирма, свързана със Златко Баретата и ръководена от сестра му, имала договор с военните. По силата на документа хора на фирмата се заели с опразването на складовете с боеприпаси и снаряди. Според запознати там имало доста повече от официално обявените 2 500 тона взривни вещества, снаряди и устройства. Базата трябвало да се прочисти и да се подготви за продажба.

Името на Баретата е замесвано в десетки убийства, атентати и трафик. По подозрения за участие в незаконна дейност той многократно е задържан, но винаги след време пускан на свобода.

Самият той казва за себе си пред бТВ: „Ако има хора, които са наркобосове в мое лице - тяхната роля би трябвало да бъде такава - да има относителен мир на улицата, без убийства и побоища. Аз няма как да изчистя името си, с което не съм се примирил, но винаги ще ме знаят като наркобоса. Опитвам се да оцелея“.

Баретата беше арестуван на 7 февруари 2009 година, след като се предаде на ДАНС. Срещу него бе повдигнато обвинение за организиране и ръководене на престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотици и убийства. Показания срещу Златомир Иванов тогава даде Демби, който обяви, че възпитаникът на спортното училище в Стара Загора е поръчал убийствата на Бобъра, Тони Клюна и още няколко човека от подземния свят. Златомир Иванов е подозиран и като поръчител на убийството на писателя Георги Стоев.

В последно време Баретата се занимава с охранителна дейност и казина.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    8 1 Отговор
    Само се харчат народни пари . Правосъдието боксува на едно место.
  • 2 Кольо

    6 1 Отговор
    да го чистят и него и всички мутри барабар с бат Ви б

    Коментиран от #5

  • 3 6 -така

    1 1 Отговор
    Тия и децата ги знаят вече кои са, зад мутрите стоят офицерите "под прикритие" от ДС, а зад тях другарите от ЦК на БКП. Мутрите са бушоните, офицерите контролират бушоните, а кукловодите от бившата компартия прибират сухото!!!!!!!!
    Това е в най общи линии обстановката и управлението в България. Няма разделение на властите реално, всичко е формално и обслужва интересите на червените - кукловоди, феодали, барони и т.н.
    Точно, както едно време, преди 10 ти ноември, когато 1-во, 6-то, УБО и т.н. са имали за цел да обслужват същите другари, сега техните деца и внуци.
    Да сме живи и здрави да им плащаме и да им пазим охолния и богат живот, между другото, точно както едно време!
  • 4 Прокурор

    1 1 Отговор
    Виждате , че има ефективно правосьдие в страната . И то в центъра на София . И то до сьдебната палата . Какво само ни топите в Европа ,че нищо неправим
  • 5 дс

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кольо":

    Значи Станишев не е мутра и то мутра на мутрите а б ти е мутра . Е.ах ти изкривената представа имаш
  • 6 Бай хой

    1 1 Отговор
    Някой на високо равнище е бил притеснен от евентуални признания пред съда. Мутренска власт, мутренски изпълнения. Всеки ден убийства, самоубийства, грабежи, обири, атентати и т.н. и т.н. Задължително трябва да си подаде оставката и министъра на МВР. От наглите обаче достойнство не можем да очакваме.
  • 7 МУТРА

    1 1 Отговор
    МИ ТОВА Е ХАРАШО
  • 8 666

    1 2 Отговор
    Браво! 6-так Много ясно и точно казано!
  • 9 мутри форевъ

    6 1 Отговор
    ЕЙЙЙЙЙ за 22 години " демокрация" не сме мръднали и сантиметър, същите бандити, същия слугинаж, същото правосъдие, същите далавери....
    Някога си мислех, че ще отминат, че и ние ще работим и живеем нормално, ама явно съм грешал.
    Вижте картинките бе хора, вижте един вестник от 1993-94-95 години и открийте разликите, АМИ НЯМА ТАКИВА!
    Пак ще хващам Терминала за съжаление.... :(
  • 10 Бай хой

    1 0 Отговор
    А ве друг път като има подобно дело гъмжи от ченгета.Дали аз само в този случай не забелязвам такива. Властта се уплаши явно от съдружниците или заграбиха достатъчно чужд бял бизнес и са започнали да премахват неудобните си източници на пари.
  • 11 Бързия

    1 0 Отговор
    Нищо му няма ще му мине кат на кучето
  • 12 Бг Мизерия

    0 0 Отговор
    Жалко, че не пише ,,Застреляха'', а не - ,,Простреляха''
  • 13 Християн

    1 0 Отговор
    Точно така излизат от съдебната зала и огън.Колко ли хора са убили те??????
  • 14 ЖЖЖ

    1 0 Отговор
    ОПААА ТОЗИ КЪДЕТО СИ СВАЛЯ КОЛАНА ЩЕ МУ ПАДНЕ ПИСТОЛЕТА
  • 15 драгунов

    1 0 Отговор
    Баретата сочи нагоре с пръст и вика : Тамо, тамо са раите......
  • 16 дилъра

    1 0 Отговор
    Демокрацията изяжда децата си.....
    Как ще върви българската икономика без такива бележити бизнесмени се питам и колко ще струва скоро хляба?
  • 17 Кольо

    1 0 Отговор
    Не знам дали моята представа е изкривена но е ясно приятелю че ти си нямяш никаква. Станишев е кукловод а не СИКаджия не е бил бригадир при Пашата и не е пребиван от Маргина и Димата ей така колегиално

    Коментиран от #18

  • 18 Полиция

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Кольо":

    Като почнете да разказвате митове и легенди кво сте чули и на приятел приятеля кво бил чул сте ми много смешни ако си видял нещо лично или си навътре в тия неща едва ли ще пишеш тука така че стига глупости и ти си поредния малък който е бил на 5-6 годинки като са се случвали тия неща така че си трай!!!!

    Коментиран от #20

  • 19 Мнение

    0 0 Отговор
    Ей, на всичко са готови, само и само да си отложат делото и да не лежат...
  • 20 мутрафона

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Полиция":

    Полиция?!
    Много комплекси, всичко знаеш, всичко можеш ти си полицай имаш и пистолет.... :)
    Ти си поредният малък и такъв ще си останеш :)
  • 21 мутрафона

    1 1 Отговор
    Кольо е прав! СтаниШЕФ е кукловод, има акции в Газпром, а баща му е Яков СтанишеВ, човек от УБО и отговарящ за международните връзки на партията, съветник на Тодор Живков.

    Коментиран от #25

  • 22 ivan

    1 0 Отговор
    Сега другарите от БСП, ще почнат да реват колко несигурна била България и т.н., а просто такива мутренси разчиствания на сметки стават навсякъде по света, или може би ги е страх, защото са пряко свързани с хора като Златко.
  • 23 Бай хой

    1 0 Отговор
    Акцията намирисва да е организирана от мутрагентските власти. Не се вижда никъде полиция. Пожар предизвикан за прикриване на следите и за оправдание за безпомощността на разследването евентуално. Не се виждаха в началото и полицейски заграждения явно за да се заличат следите.
  • 24 свидетел

    1 0 Отговор
    Честито! Нов показен" опит"? Това е предупреждение, ако искаха, щяха да го убият, така както всички останали.
  • 25 Дошо

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "мутрафона":

    Ами да не сте ли чели статията в 24 чака където внучката на Тато разказваше как с малкия Сергей са карали колелета?
  • 26 кой е шефа?

    1 0 Отговор
    Интересно, защо Маргините и Галевите ги пуснаха, а пък Златко още го размотават? Много странно!?
    Както се вижда в исторически план, Галевите и Златко имат общ житейски път и най вероятно ОБЩ БОС, който не се знае кой е? :)

    Коментиран от #27

  • 27 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "кой е шефа?":

    Бееее някой не знаел кой е боса. Ми той е общ и е генерал с фамилия агентурното име на бивш президент. Пък ако не вярваш питай тиквоний кой му е началника.

    Коментиран от #28

  • 28 кой е шефа?

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Бай хой":

    Добре де, другите ги пуснаха и оправдаха, а само Златко виновен за всичко????
    Що така?
    С какво се е издънил Златко, човека си е вършил работата години наред, всички са знаели с какво се занимава и са прибирали парите от печалбите, а сега ВИНОВЕН !!!!
    Не мисля, че Златко е толкова виновен, колкото се мъчат да го изкарат медиите. Явно ни манипулират.
  • 29 Бай хой

    1 0 Отговор
    Ми тях ги пуснаха ама както каза бившият хамерикански посланик никой вече няма да ги види. Май и по въпроса за златко се работи по въпроса.Следващият може би ще е трактора.Някой се бои много от свидетели.Да не вземат обаче свидетелите да се боят от него чееееее.

    Коментиран от #30

  • 30 кой е шефа?

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Бай хой":

    Що бе Маргините се разкарват из България и си гледат кефа, а Галевите ги снимаха скоро в Южна Африка на някакви шезлонги, едва ли им е толкова лошо
  • 31 йеи

    1 0 Отговор
    Дали държавата не чисти следите уличаващи я с тези които са и вършили мръсната работа?

    Коментиран от #32

  • 32 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "йеи":

    Не държавата, мутрите са временни.Ще дойде скоро краят на мутрите и чалгата.За чалгата си има място, но всяка жаба да си знае гьола.
  • 33 информатор

    0 0 Отговор
    извършителите не са професионалисти, както можете сами да се досетите.... и вече са заловени след преследване по пътя от София към Русе
  • 34 Пламен

    1 1 Отговор
    Ами идват избори и Боко май нещо взе да се притеснява.Като гледам повечето коментари хората са наясно какво става.Пригответе се за още много циркови номера и абсурди до юли месец.
  • 35 йеи

    1 0 Отговор
    каквото и да е,за обикновения човек никой не мисли,освен когато трябва да е донор на средства,полицията ни е добра,няма престъпления,2 пъти ми разбиват колата до метростанция мусагеница,господата от 7-мо рпу даже не си правят труда да доидат да вземат отпечатъци и да направят оглед,отраднаха телевизора,беше филипс,след 6 месеца прокурора върна отговор,че телевизора ми,марка панасоник не са го открили,евала и на системата,и на държавата,за какво ви плащаме данъци??????????
  • 36 кик

    1 0 Отговор
    боко сретен ти се появява на сън а ???????аххаха споко лежи на кълката 4е имаш брониран мержан
  • 37 кик

    1 0 Отговор
    да му имам и охраната, циркаджий
  • 38 кик

    1 0 Отговор
    е не се нау4иха беее за кво му е бронирания жип след като ще слезе от него????????????? по добре да го замени с линейка по ще му е от полза
  • 39 Svetlio

    1 0 Отговор
    Да беше поне Бойко Борисов пу да го ......... и мошеника.

    Коментиран от #42

  • 40 Spewn1

    0 0 Отговор
    Истинските хора, които управляват държавата не са известни на масата българи. Не може само за 20 години да се изчисти предишната комунистическа сган.
  • 41 уф

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера какво е станало чак толкова "извънредно" ...какво толкова има за обсъждане ...човека си е хванал един път ....и сърбането на чорбата си е негов проблем... хвърлял е камъни ...сега другите ги хвърлят по него....там нещата са те-така те... и си е негов личен проблем не на обществото. че да ни занимават с него по националните медии... това си е жив сеир..!

    Коментиран от #62

  • 42 ККККО

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "Svetlio":

    И така да е...и сигурно е така... ама само като си помисля кои евентуално ще дойдат (се завърнат !) на власт ...ме обзема паника...ооууу.... потрепервам чак...само като си го помисля... От "най-лошото" и Бойко....все пак ще избера ...Бойко...!
  • 43 Gai Baniu

    1 0 Отговор
    Mdaaa. V mutrenska durjava- tezi sa izvunrednite novini.
  • 44 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    kato se opravo Zlatko shte ima dosta naritani g.zove na izmekiari
  • 45 Xaxaxaxa

    1 0 Отговор
    Да не са пуснали енимехмедов :D:D
  • 46 12345

    1 0 Отговор
    "...поясни Борисов. Той допълни, че се надява един ден да има промени в законодателството в тази му част. "
    Абе човече! Нали парламента е твой! Промени си законите! Стига си плакал!
  • 47 Клаус

    1 0 Отговор
    Дивашка държава с прост народ.
  • 48 ЖОРЖ

    0 0 Отговор
    Като му знаят толкова подробно автобиографията какво правят по въпроса толкова години.Всичко е за заблуда.И за пари.
  • 49 пфу

    0 0 Отговор
    Една работа като хората не можем да свършим!

    пп.Имам предвид стрелеца.. :)
  • 50 ???

    0 0 Отговор
    На мен ми изглежда като "внимавай какво ще говориш в съда"
  • 51 хаана

    0 0 Отговор
    Gai Baniu
    Браво на коментарът ти, много ми харесва!!!
  • 52 Коста

    1 0 Отговор
    Опитвам се да плача за Златко, но не мога. Очите ми изтекоха заради Доган.

    Коментиран от #54

  • 53 qqqqqq

    0 0 Отговор
    Че то отдавна беше обществена тайна че ще го гръмнат. Пък и нищо чудно да е поредната художествена постановка изиграна по невероятен начин. Доган има много да учи за екшън сцените и сигурно се пръска от яд че няма да получи статуетка за ролята си на жертва.
  • 54 чук

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Коста":

    ........ти мъ уби......)))
  • 55 Зъл Дух

    0 0 Отговор
    Да беше умрял !!!
  • 56 Бай хй

    1 0 Отговор
    Помня 1992година златко и галеви бяха поолицаи хора на закона.Тогава Тиквата беше в СИК или по точно бандит.Тогавашните бандити сега власт имащи против тогавашните полицаи сега бандити.
  • 57 Иракли Иракли

    0 1 Отговор
    Отдавна трябваше да отиде при РУСЛАН!,незнам защо го забавиха
    толкова време!.........пак извади късмет!
  • 58 коко

    0 1 Отговор
    Тайна ли е за някой, че Тиквата ще бъде един от следващите и със сигурност ще свърши като Луканов !!!

    Коментиран от #67

  • 59 Балък Снайперист

    0 0 Отговор
    Бетер стрелец като Октай. Поне направи хубав пожар. Няма ли да мрат тези мутри вече. Ама евала на охраната - застана пред Баретата за да отнесе курршум.
  • 60 ........

    0 0 Отговор
    плйите, плйите............ само това ще ви засити завистническия глад , мишоци заспали!!!
  • 61 ............

    0 1 Отговор
    плуите, плуите............ само това ще ви засити завистническия глад , мишоци заспали!!!

    Коментиран от #64

  • 62 papan techno

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "уф":

    Prostiq 4ovek i silniq vqtyr nishto ne moje da gi spre :) Ako sa iskali do sega da go bqha izpisali ! :D
  • 63 румбо

    1 0 Отговор
    Годината започва задоволително-едно фалшиво и едно истинско покушение.Като се стопли очакваме по-висока активност(и резултатност).Също и нови лица.
  • 64 вв

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "............":

    "Плюйте" се пише бе . Според теб хората които не се занимават с наркотици са заспали мишоци, така ли. Ако си тръгнал по този път и теб скоро няма да те има.

    Коментиран от #72

  • 65 Елементарно Уотсън

    1 0 Отговор
    Каквото посяло, такова пожънало.
  • 66 коко

    2 1 Отговор
    До всички полицаи и фенове на Цв. Цв. и Тиквата !!! Организирам курсове за успешно прилагане на буквата Ю !!!

    Коментиран от #68

  • 67 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "коко":

    shte imash gosti,gotvi se
  • 68 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #66 от "коко":

    mnogo si kompleksiran be
  • 69 Теро

    0 0 Отговор
    Ега ти държавата !!! Сякаш гледам "Под прикритие".
  • 70 Гай Баню

    1 0 Отговор
    Бумер Камор, много си силен бе...Успокой топката
  • 71 4х4

    0 0 Отговор
    pu6ka s devet cevi ........... ama da ne svar6va patroni
  • 72 .......

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "вв":

    това за наркотиците мама и татко ли ти го казаха или и ти си от тези които казват -щом има пари значи се занимава с незаконни неща.......според мен или с наркотици или с простотутки


    все едно сте в леглото на човека, та толкова сте обедени в изказваниата си
  • 73 наблюдател

    1 0 Отговор
    поредното зрелище за простолюдието.Какво да си говорим от бившия търговси дом до съдебната палата са 50м. Ако искаха да го убият с една "флоберка" могат да го уцелят където си поискат ,даже и в окото ,а не "случайно" в корема.
  • 74 Бай хой

    0 0 Отговор
    Големи простотии тука.Баретата е бил с бронежилетка и затова има попадения в крема и краката. И от попадение в коремната област се оцелява трудно и никога не се възстановява човек напълно. Дървени философи много.
  • 75 емо петров

    0 0 Отговор
    много елементарно разсъждавате. кой уби жоро илиев? - тайните служби, ченгетата. кой стреля по този и този - пак ченгетата. но това не са обикновенни ченгета. те са от тайните служби. на тях всичко им е позволено. няма никой над тях да ги контролира. а и смее ли някой да им се бърка,а? ченгетата са най-големите престъпници.те са най-голямата организирана престъпност . това са тайните комунистически служби,които използват телепати за
    източници на информация. така наречените анонимни свидетели
    или анонимни източници на инфо. ето по този тоталитарен начин се потъпкват правата на хората. тия престъпници ченгета телепати дават инфо на съдиите и те произнасят присъди на тази инфо без доказателства. затова българия си остава тоталитарна комунистич. държава. така не се спазват правата на хората. кой ще се усмели да стреля пред съдебната палата? само ченгета от
    тайните служби. защото са недосегаеми. телепатите дават инфо кой къде се намира и сикрет сервис отива и раздава правосъдие
    по техните си престъпни начини. ш...ните ченгета създават престъпността. зада имат работа и да слагат звездички. нещастни
    еничари,комунисти,фашисти,тоталитаристи, престъпници. ето това са ченгетата.
  • 76 яяяяяяяяя

    0 0 Отговор
    ГОЛЯМА ОХРАНА СИ НАЕЛ БАРЕТАТА НО САМО НА ВЪНШЕН ВИД БЕЗ ДА СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА
  • 77 дрога

    0 0 Отговор
    неразбирам защо се шуми толкова около тази случка??стреляли по престъпник(поне да бяха го убили или да го осакатят завинаги)голяма работа! Снощи убих хлебарка в кухнята за нея ще пишете ли?а в новините ще обсъждате ли как точно я размазах?Хлебарката е неканен гост в нашето семейство а простреляното нещо(кепета такета баретки и др видове шапчици) също са неканени в обществото но поне хлебарките не се държат нагло А на коли невръстни дечица са продали дрога?какво ли се е случило със семействата на (зарибените)?