Отидете към основна версия

8 352 100

Най-голямата опасност: ДПС-Пеевски-Русия да вземат позицията на гуверньор на БНБ чрез ИТН

  • бнб-
  • гуверньор-
  • има такъв народ-
  • петър бояджиев

Ще видим и коя тенденция взема надмощие в БСП, защото Доган и ИТН имат само 94 гласа и сами не могат да успеят

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на политическия емигрант Петър Бояджиев:

Най-голямата опасност в момента за България не са нито предсрочните избори, нито кризите като ковид и мигрантската. Опасността е ДПС, Пеевски, съответно Русия зад тях, да вземат позицията на гуверньор на Българската народна банка чрез ИТН. Мафията ще положи неимоверни усилия да стори това. И тук ще видим дали Борисов и Доган ще се споразумеят.

Ще видим и коя тенденция взема надмощие в БСП, защото Доган и ИТН имат само 94 гласа и сами не могат да успеят, без явната или индиректна помощ на споменатите.

Може би повечето хора не осъзнават високата степен на опасност от слагането под контрол на тази важна институция. И така тези, които с разума си искат да бягат от евразийското влияние, да не реват в момента по Радев и Кирил Петков, а да помислят с главите си за бъдещето на България.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 70 гласа.

Свързани новини