9 Август, 2021 20:08 27 488 108

Петър Бояджиев пред ФАКТИ: Ахмед Доган е най-успешният агент за влияние на Русия

  • петър бояджиев-
  • ахмед доган-
  • агент на руско влияние-
  • дпс-
  • има такъв народ

"Двама премиери са се опитали да ограничат това влияние. Единият е Иван Костов, другият е Жан Виденов, колкото и конфузно да прозвучи", отбеляза политическият емигрант

Петър Бояджиев пред ФАКТИ: Ахмед Доган е най-успешният агент за влияние на Русия - 1
Петър Бояджиев, снимка: dsbg.com

В дните, когато сме в очакване да разберем дали пред българското общество ще има перспектива за нови избори или за нови протести, е хубаво чрез информирани и житейски опитни събеседници да си припомняме кой кой е, кой стои зад него и кои са неговите проксита - тоест подизпълнители.

Немалко хора видяха топла връзка между ДПС и "Има такъв народ" и поради тази причина от ФАКТИ решихме да потърсим мнението на политическия емигрант Петър Бояджиев по този въпрос, но също така и да навлезем детайлно в същността на Движението за права и свободи.

Повече четете в следващите редове:

Петър Бояджиев е роден на 3 юли 1941 г. в Шумен в семейство на чиновник. Завършва гимназия в родния си град. След казармата е приет да учи математика в Софийския университет. В навечерието на ІХ конгрес на БКП през 1966 г. заедно със своя приятел Алфред (Фреди) Фосколо разпространяват позив с искания за излизане от Варшавския договор, за свобода на сдруженията и многопартийност. Държавна сигурност го поставя под наблюдение и го задържат на 15 август 1968 г. – месец преди нахлуването на войските на Варшавския договор в Чехословакия.

Предлагат му да сътрудничи на спецслужбите, като замине във Франция и проникне в емигрантските среди. Заради отказа е осъден на 12 години затвор при строг режим. Разбирайки това, майка му изразява негодуванието си и е затворена в психиатрична клиника, където няколко месеца по-късно слага край на живота си. Бояджиев е изпратен в политическия отряд на Старозагорския затвор, където следват поредица от опити да бъде вербуван за агент на ДС и изпитва на гърба си цялата гама от физически и психически методи за натиск на репресивната машина. Освободен е след изтичане на наказанието на 3 май 1978 г. Принуден е да изкарва прехраната си като общ работник и дърводелец. От няколко десетилетия той живее предимно във Франция.

- Г-н Бояджиев, преди изборите на 11 юли бяхте казали, че ако не се унищожи мрежата на Доган и Пеевски следва подмяна, а не промяна. В този смисъл, "Има такъв народ" част ли е от тяхната мрежа?

- Да, още преди изборите от 4 април писах един-два пъти по темата. И нека добавя, това се знае от немалко хора в София, а и вън от България, но всички бяхме поставени в деликатно положение. Знаете, мисленето в аналоговата система - ако не е 1 е 0, присъства силно в общественото пространство в България. Слави в очите на много хора беше човек, който помага за промяната, и ако кажеш това, което знaеш като информация, не върши работа пред емоционално обладаната личност. Тук да добавя, че той прилагаше много успешно законите от "Психологията на масите". Точната дума в този труд от 1895 година е "Психология на тълпите", но в следващото си развитие се налага понятието "Психология на масите". И виждате, че тази тактика му даде задоволителни резултати. Казвам задоволителни, но не успешни, защото в замисълa на проекта очевидно беше да се подведе много по-голяма част от гражданите по поредния месия.

- С оглед на видяното досега и последствията, можем ли да кажем, че кукловодите, които можете да посочите поименно, са надценили много политическите възможности на Слави Трифонов и той изобщо не е подходящ за ролята, която му е предвидена - нещо като огледална смяна на Борисов, който дълги години бе по-скоро успешен проект?

- Не, не съм на това мнение. Просто българското общество се промени много, а методите и целите на кукловодите останаха същите. Тоест тяхното поле за действие се стесни. Това им е проблемът. Ако те имаха достатъчно поле за маневриране, Слави си свърши възможно най-добре задачата. Но зад него идват те, а виждаме, че нямат човешкия ресурс. Не пропускайте факта, че те са се опитали да използват, като смокиново листо, Кирил Петков и Асен Василев, но както видяхме неуспешно. Когато говорим за кукловодите, то основният кукловод се нарича Русия. Ахмед Доган, Стоян Денчев, Чавдар Чернев и други са хората, които реализират на място поставените им стратегически цели. И тук да добавя, че на терена на България отношенията Русия-САЩ не са същите каквито бяха след историческата среща в Малта, когато се постави краят на Студената война. Тогава имаше сътрудничество по прилагане на поети от двете страни споразумения. Сега такъв процес вече не съществува. Темата в геостратегически план е дълга.

- В анализите си коментирате, че Ахмед Доган и Румен Радев не са от един отбор, така да се каже. В същото време обаче сте на мнение, че служебните министри на енергетиката, земеделието и транспорта са такива на ДПС. Румен Радев е подведен в случая или причината е друга?

- Да, кадровият проблем не е бил лесен пред Радев, има и неуспехи, което е разбираемо. Всъщност Радев започна от нулата по темата кадри. По време на мандата си смени няколко евентуални кандидатури за възможен служебен премиер. Тук говоря на базата на информации, които имам. Все пак до средата на 2018 година съм бил в България, а и след това не съм прекъснал някои контакти. Сравнете кабинета "Герджиков" с кабинета "Янев" и ще видите разликата. И нещо друго важно от развитието на Радев. Той е резултат на зле осъществена операция на Русия да си инсталира удобен президент. Спомнете си кой пръв го посочи - Румен Петков и Първанов, и после крамолите им с Нинова. Накратко всичко е процес и динамика, и ако не се отчитат оценката е грешна. Ако трябва отговорът да е подведен или не - да, подведен е, а и не е имал по-голямо поле за маневриране. Наследството от човешкия ресурс, което имаме след 30 годините лутане и изоставане, съвсем не е благоприятно.

- Името на Доган се коментира широко и се използва като нарицателно, но вероятно мнозина не познават предисторическата, историческата и текущата му политическа вредност за България. От друга страна Вие сте доста добре запознат и с неговата личност, и със същността на ДПС. Кой и защо създаде ДПС и Ахмед Доган и за какво ги ползва и до днес, ако все още господарите им са същите като през 90-те години?

- Този въпрос е от фундаментална важност за развитието на България и не се разбира от много наблюдатели. Често подходът към него е много повърхностен. Точно и по тази причина съм му посветил цяла една книга, която беше издадена 2015 година от издателство "Изток-Запад". Ще изложа накратко това, което съм изложил там. Доган, без гърба на Русия, нямаше да бъде нищо. Това е основното. Той е най-успешният агент за влияние на Русия. Съветниците на КГБ в София попадат на него по време на следствието. Преди това той е дългогодишен агент на ДС, но това, което му предлага ДС не го удовлетворява и той се опитва да се прехвърли към Турция, използвайки създадената обстановка със смяната на имената. При този си неуспешен опит попада в ареста. Изплашен, още в първия час предава 12 човека, които са му се доверили. Но страхът остава, защото ДС е триж по-жестока с тези, които са се опитали да я измамят. В такива случаи се появяват добрите съветски съветници към отдела, казват колко са широко скроени, за разлика от българските си колеги, и "разбират, че в младостта си всеки греши, но ще помогнат". Да напомня, че следователят на Доган (б.р. Ангел Александров, вече покойник) по-късно беше назначен за началник на следствието точно от Доган. Следователят не е просветен, но не е възможно да не почувства какво се случва. Разбира се, отношенията СССР-САЩ тогава не са същите както през 1989 година. Тоест при създалата се нова обстановка съществуването в България на една голяма мюсюлманска общност е важен политически фактор. Да не забравяме, че в процесите от края на 1989 година, та и много по-дълго след това в България, съветските тайни служби, действащи в страната, играха голяма роля. И тук пак да повторя, че в тези процеси Русия - тогава СССР, и САЩ действаха като изпълнители на споразумение, което днес не съществува.

Така или иначе, опитът да се овладее контролът над мюсюлманската общност успя. Казвам успя, защото успехът му не би могъл да се гарантира без активното участие на президента Желев и назначения от него за началник на разузнаването - Бригадир Аспарухов, под чийто контрол е било работното агентурно досие на Доган. Разбира се, не трябва да отминаваме с лека ръка мястото на Андрей Луканов, в онзи период, като основно лице, отговарящо за прилагането на споразуменията.

Трябва да отчетем, че Доган успя успешно да се развива, защото в историята познаваме много случаи на провалили се агенти на влияние. Това го казвам, за да не си въобразява някой, че видите ли щом зад теб е Русия, нямат значение твоите качества и поведение.

Същественото сега е, че отношенията САЩ-Русия вече не са същите, както в началото, и това ясно се вижда от факта, че Пеевски беше включен в списъка по закона "Магнитски". Темата е много важна, и може би по-дълга, за да може добре да се изясни в този отговор. Ако сте забелязал как връзката Доган-Русия съществува в публичното пространство преди 2015-2016 година и след това ще, забележите разликата.

- Защо нито един политически субект във времената на преход та чак до днес не успя да отнеме политическото и може би най-вече икономическото влияние на ДПС, което обуславя първото? Като че ли Иван Костов и Бойко Борисов са политиците, които са имали възможностите да го направят, но по една или друга причина това не се е случило. Вторият може би никога не е желал това или не е съзнавал необходимостта.

- Отговорът на въпроса е кратък. Когато говорим за влиянието на Доган, трябва ясно и без двоумение да разбираме влиянието на Русия. Двама премиери са се опитали да ограничат това влияние. Единият е Иван Костов, другият е Жан Виденов, колкото и конфузно да прозвучи. И двамата го правеха успешно. Но знаете как завърши Виденов, като това не оправдава неговата вина за начина, по който завърши. Но това е друга тема. Иван Костов също го правеше доста успешно, но знаете как завърши и той. Симеон, с когото добре се познаваме и добре знаем кой кой е, беше доведен като спасителят след Желев и Русия спечели геймът. Тук не ви занимавам с детайлите. Симеон изпълняваше приетите от САЩ и Русия ангажименти за влизането на България в ЕС и НАТО и нещата си вървяха добре в геополитически план.

Когато говорим за Борисов, тук нещата са много по-различни. Тук не става въпрос за ограничаване на влиянието на Русия, а за конкуренция - кой по-резултатно да го прилага. Повтарям, конкуренция с цел по-успешен агент на влияние. Тaзи тема също е важна и дълга. Но да не забравяме, че Тодор Живков е поставен от руснаците, но и свален от руснаците. Борисов винаги е внимавал конкуренцията му с Доган да не бъде приета от руснаците като действие срещу тях.

- Говорим много за ДПС и вероятно те веднага биха ни обвинили в две неща - че сме се фиксирали върху тях и че сме хора на Иво Прокопиев. Само че ние чисто и просто ги считаме за вредни в родния обществено-политически и икономически живот. А относно Прокопиев, той някаква тяхна алтернатива ли е според Вас, че от толкова често го споменават в негативен контекст?

- Доста примитивно е, ако някой смята, че Прокопиев е алтернативата на Доган. Първите икономически успехи на Прокопиев явно са резултат, да го кажа така, на държавна помощ при приватизацията, която беше масова по онова време. Но с това не се решава бъдещето на един бизнес. Очевидно, че Прокопиев показа качества и развива успешно бизнес, и то дълги години в условията на враждебна среда. А ние знаем, че има стотици назначени за бизнесмени от Луканов, които получиха всичко наготово, но повечето от тях ги няма вече на сцената. Развитието и динамиката са нещо друго, защото нито светът, нито България живеят без движение. Войната срещу Прокопиев си е чиста примитивна пропаганда на хора, които виждат бизнеса само като кражба и обществени поръчки.

- Какво очаквате да се случи в сряда, когато трябва да се гласува проектокабинетът на "Има такъв народ" - ще мине ли това правителство или не, и ако мине, то очаквате ли масови протести в страната?

- Очаквам БСП да спази заявеното вчера от Стоян Мирчев намерение да се солидаризират с решенията на "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!". Тогава картината става повече от очевидна. От едната страна ще са промяната и одобряващите служебното правителство, а от другата страна задкулисието с опитва му чрез партия "Има такъв народ" да докара новия мисия. Каквото и да реши ИТН е губещо. И като знам, че по-голямата част от депутатите на тази партия не са наясно със задкулисните сметки на Славчо, аз мисля, че някои от тях няма да се почувстват комфортно.

- Различни субекти, включително Корнелия Нинова, плашат със завръщане на Бойко Борисов, ако това правителство не мине. Възможно ли е това?

- Първо Корнелия, без да желая да я обиждам, но е много далеч от политическата мисъл. И да иска да прави добро, просто не ѝ достига капацитет. Не, връщането на Борисов не е възможно, въпреки че текат перманентни преговори между конкуриращите се Борисов и Доган. Най-добрият изход е това правителство да не мине и още в сряда да се тегли разграничителната линия по оста отношението и оценката на служебното правителство, за да се даде ясен знак на тези 60%, които го подкрепят, кой кой е.

- Как България може да излезе от омагьосания кръг, в който е вече над 30 години?

- България вече прави много сериозен опит да излезе от това. Второ, ще го кажа отново, на терена на България отношенията Русия-САЩ не са същите. Преди те улесняваха кукловодите, защото се представяха за прилагащи споразуменията между големите. Врагът на България се нарича КОРУПЦИЯ. Средата, която е благоприятна за корупцията, е подпомагана от Русия. Унищожи ли се тази среда, сведе ли се възможността за корупция до средностатистическите норми за Европейския съюз, Русия губи битката. С непрокарването на правителството на ИТН един много важен рубеж ще бъде овладян. След това руският проект ще бъде поставен пред два неблагоприятни за него избора. Редовно правителство по образа на служебното, което е малко вероятно да мине, или избори и служебното правителство, но може би с малки корекции, до началото на идната година. Така повелява Конституцията.

- В момента българите харесват определени политици, затова ще попитам и Вас. Кой политически субект или конкретна личност, или личности, Ви дава надежда, че нормалните български граждани не са обречени срещу задкулисието?

- Знаете, че аз от 40 години основно живея във Франция. Периодите, през които съм бил в България, са ми дали възможност да видя в дълбочина началото на прехода - движещите сили, грешките и успехите. За мен беше голямо удоволствие да чуя как мислят и как действат Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Пеканов. Шарл дьо Гол има една фраза: "Кризата е една - в мисленето". Е, тези момчета са вън от кризата. Познавам и Христо Иванов. Когато се запознах с него мисля, че беше още доста зелен. Но сега в тези сложни времена смятам, че той показа зрялост и характер. По мое мнение не допусна нито една грешка, а моите критерии съвсем на са много лесни. И не са само тези. За мен е удоволствие, че от екраните и страниците на медиите чувам и виждам все повече хора, които са излезли от кризата в мисленето. Дори при повечето водещи забелязвам едно голямо изоставане в мисленето в сравнение с много от техните гости.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 105 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 135 Отговор
    Слави представи големи професионалести за министри.Едно голамо браво.ще има честен парламент най накрая

    Коментиран от #5, #14

  • 2 Сатана

    33 46 Отговор
    Пешо завижда на Доган

    Коментиран от #16

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    93 16 Отговор
    до кога ДОГАН ще се разпорежда със съдбата ни

    Коментиран от #13, #57, #84

  • 4 Ай сектър

    77 6 Отговор
    То няма нормални! Само агенти!
  • 5 Доган

    49 15 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Е проводник,Сидеров е една от нашите на руският слугинаж.
  • 6 Сатъра на Хана

    51 32 Отговор
    Бояджиев ти си мръсен Живковист. Публичен факт е че Майката на незаконния син на Фердинанд - Земфир Яшаров Сакскобургота Живков е влашка копанарка, както и майката на на Ахмет Исмаилов Ахметов, прекръстил се на 30 години на Ахмед Демир Доган
  • 7 СМЕРШ

    53 28 Отговор
    Аман от платени бело емигранти
  • 8 Абе льохман

    50 24 Отговор
    Всички знаем това.Айметчето "бачка" за Путин и Ердо,не е тайна.Ами ти с кво си вадиш хлебеца бе,льохман с льохмана ти?

    Коментиран от #101

  • 9 Трол

    38 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг:" Той е най-успешният агент на влияние на Русия"
    Казва се агент ЗА влияние...Бъркаш терминологиято, но правиш анализ! Това явно го могат 80% от нас!
  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    33 50 Отговор
    Бойко Борисов ги изработи всичките кукловоди и се промуши през „иглени уши” . Ето за това ги е яд, най-вече на себе си, че проспаха и подцениха „бодигарда на бай Тошо”, а всъщност "Ръководител катедра" в академията на МВР в Симеоново .
    Кукловодите се усетиха и заеха всички капии. Така че и дюшеш да хвърляш, друг да не може да се промуши. В държава като нашата, където трима комунистически министър председатели са били офицери от "Лубянка", московската агентура е проникнала до всички нива.
    По тази причина трудно се намират ръководни кадри.
    В политиката Радев е Н-И-К-О-Й и комунягите в БСП го ползват за параван, като същевременно провеждат про-кремълската линия в управлението.

    Коментиран от #33, #86

  • 11 розово

    52 17 Отговор
    Страшно. Много страшно. Предполагам че сега на много хора ще им светне защо БЪЛГАРИЯсе обезлюдява.
  • 12 КОНТРАТА

    39 19 Отговор
    Само дето говедарите 1990г искаха в РБ да има партия на малцинствата за да не се чувствали изолирани!Седессарска пропаганда СДС и ДПСто първи дружки бяха и ходеха заедно на гости в старото послоство на говедарите!

    Коментиран от #35

  • 13 hahaha

    41 20 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Докато народа се прекланя пред чужди сили ,в случая силата на която служи Доган.Нормално ли е половината България да е в Европа или да има близки в Европа ,а да се прекланя и възхвалява една бедна Русия????Проумейте ,че докато не си смените манталитета и мисленето ще вървите на зле.Мен не ме бройте,ако нямах роднини тук ,нямаше да стъпя в България(освен някоя екскурзийка по планините,че липсват),айде ЧАО.

    Коментиран от #17, #20

  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 14 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    БАЙ КУРТИ не копирай ника ми
    герб сте до тук
    песента ви е изпята
  • 15 Поредният

    29 23 Отговор
    зарязал род и Родина се упражнява в празнодумие .

    Коментиран от #83

  • 16 Сатана

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Сатана":

    Става въпрос за другия Пешо ,Здравков
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор

    До коментар #13 от "hahaha":

    така е ПРИЯТЕЛЮ прав си ти си от БЛИЦ БГ
  • 18 ПРОСТИ СОРОСОИДИ

    39 28 Отговор
    Стига с тая Русия, бе шизофреници! Доган да не би да плаща на Русия процент от милионите които смуче по линия на студения резерв. Русия ли създаде ОПГ ГЕРБ, тя ли го финансираше, от нея ли идваха милиарди по европрограми и си затваряха очите за краденето по програми. Русия ли държи европейския парламент, който толкова години си прави оглушки за протестите у нас и сигналите за корупция. РУСИЯ ЛИ СПЕСТИ НА БЪЛГАРИТЕ ИМЕТО НА КОРУМПИРАНИЯ ВИСШ ДЪРЖАВНИК? Русия ли плащаше протестите срещу Орешарски, тя ли подкрепи правителството на Тиквата2 барабар със соросоидите?

    Коментиран от #76

  • 19 дедо Герчо

    30 2 Отговор
    РАЗХОЖДАХ ВНУЧЕТО И КУЧЕТО.....СЛАВИ СЕ ПРОВАЛИ НА ИЗПИТА ЗА РУСКИ АГЕНТ...ХЪХЪХЪ...
  • 20 Гост

    35 11 Отговор

    До коментар #13 от "hahaha":

    Да продам род, кръв и родина, за да живея "добре" с втора ръка кола от запада, на кредит, в ипотекирана панелка. Децата ми да са емигрирали, да ми пращат по някой лев защото пенсията ми пак не стига и за тока, понеже поредното ни правителство не успявало да постигне стандартите на запада, за кой ли път вече. Да ме е страх да изляза до магазина, понеже избирателите на демокрацията върлуват по кварталите, да берат жица и да тормозят мирните хора. Естествено, те са гордо охранявани от онези, които би трябвало да пазят мен от тях. Направо се влюбвам в демократична Европа, която има за цел да ни смачка нас, за да съществува тя.

    Коментиран от #55

  • 21 Мая Манолова

    26 15 Отговор
    Изправи се БГ! Ние идваме! няма да подкрепим предложеното правителство.
    Ние искаме реална истинска промяна, повече социалност и съдебна реформа. Не виждаме това.
    ❌ Няма гаранции за реформи със срокове и ясни политики.
    ❌ Предложеният кабинет е с напълно неприемливи хора.
    ❌ И за капак прозира дългата ръка на задкулисието от ДПС и ГЕРБ.
    Компромис с хората, които очакват промяна не може да има.
    Ние министри и постове не искаме. На България и трябва почтено управление и затова. За третия мандат ще работим за ☑️ избиране на служебното правителство като редовно. #МутриВън

    Коментиран от #23

  • 22 Кгбито

    33 11 Отговор
    Петър Бояджиев пред ФАКТИ: Ахмед Доган е най-успешният агент за влияние на Русия“””
    Браво, за първи път, да прочета някой, да каже истината! Точно така е, Доган, Шиши са на подчинение и обвързаности от ДС и кгб, но не им пречи да си редят далаверите покрай тези обвързаности!
    А големия мъж божков ги знае много добре нещата както и страхливеца цветан василев , ама си мишкуват в чужбина, там ще си изгният, понеже са псевдп мъже!
  • 23 Методи

    25 6 Отговор

    До коментар #21 от "Мая Манолова":

    Права си Манолова !!? # Вън мутрите чалгаря и тиквата!!!!
  • 24 Хмм

    21 9 Отговор
    Чувал съм за Петър Бояджиев, но мислех, че не е между живите. За Доган знае много неща. Слави е с руска подкрепа, но Доган не е зад него, а по-скоро не смее да му се меси, поради тази причина.

    Коментиран от #27, #59

  • 25 Комунист

    18 36 Отговор
    Излъгахте ни, Слави беше създаден да свали Бойко, но се оказа, че цялата група платени и от Дубай за нищо не стават. Самият Черепказа, че трябва много да се съветва летецът. Но пандемията идва, цените са нагоре - идва глад и ще се мре яко. Да идват избори и да идва Бойко, само той има силата да измъкне държавата от калта.

    Коментиран от #29, #43

  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 47 Отговор
    Единствения лидер който може да изправи България е генерал Борисов а единствения главен прокурор който ще вкара мафията в затвора е мистър Гешев

    Коментиран от #34

  • 27 Измекяра

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "Хмм":

    Не се прави на луд бе нешъщинк доган е зад него и го оправя яко!
  • 28 olo

    15 5 Отговор
    Добре ще е по проблемите на България --да се изказват хора ,живеещи ПРЕДИМНО в България!.....тоЪ беше кандидатпризидент на БСП...всякакви падения имаше за 32 гозини.
  • 29 Хрхехаха

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Комунист":

    Дам шиши и бойко и доганя са комита, прав си!
  • 30 Gowo

    24 14 Отговор
    Четох с удоволствие този велик и достоен за уважение българин.Минал е по изпитанието и Голгота .И ужасната история няма как да не трогне някого.Абсолютно съвпадение по моите наблюдения с неговите неопровержими доказателства от първо лице Защото малко са читателите които биха се усъмнили в достоверността от казваното.

    Коментиран от #58

  • 31 Този,

    20 14 Отговор
    Бояджиев, ако е “ отказал” сътрудничество, на ДС, щеше да е починал отдавна, отдавна… факт!

    Коментиран от #32

  • 32 Gowo

    10 5 Отговор

    До коментар #31 от "Този,":

    И защо ще го пускат тогава на свобода.Нещо не си много ясен .

    Коментиран от #37

  • 33 Бай Иван

    19 23 Отговор

    До коментар #10 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Не мога да ги разбера такива, като тебе! Слепи ли сте? Глухи ли сте? или сте глупци? Румен Радев за да остане на власт е готов на всичко и знаейки, кой управлява България на къс повод официално заяви в прав текст, че целта на България е синергия с дневния ред на САЩ! Каква Русия, какъв Кремъл ви е в тъпите кратуни? България се управлява директно от американското посолство и това е видно и за децата, само такива "експерти" сякаш не искат да видят! Защо ли? Аз не вярвам да е от глупост!

    Коментиран от #64

  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 9 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    МАРТИНЕ не ме копирай
    БОЙКО и ГЕШЕВ са мутри и престъпници
  • 35 Тоца

    24 11 Отговор

    До коментар #12 от "КОНТРАТА":

    Глупости. Всички партии на малцинствата, както и всички националистически в цяла Европа са на хранилка в Кремъл, а в бившите соц страни ги управляват зависими от бившото КГБ доносници и агенти. Само виж нашите каракачанки, доганки и сие... до един от бившето КГБ/ДС

    Коментиран от #62

  • 36 Другарю Бояджиев ,

    17 9 Отговор
    Вие на колко разузнавания сътрудничите, за да се прехранване? Било като агент, доверено лице, или явочник, а?!

    Коментиран от #38

  • 37 Какво не ти

    9 5 Отговор

    До коментар #32 от "Gowo":

    Е ясно? Станал е доносник, на патриотична основа, както му се казваше, а иначе по интерес…

    Коментиран от #41

  • 38 Gowo

    11 11 Отговор

    До коментар #36 от "Другарю Бояджиев ,":

    Човека ти го каза.Че никога не е служил на нечие разузнаване.Ако беше такъв нямаше да си развързва устата.Това не е типично за разузнаването Ако трябва да говори то той и се съобразил с куп обстоятелства и най вече разузнаването към което е.Очреидно говори свободно
  • 39 Механик

    13 14 Отговор
    Стига с тоя Доган! Лесен е, стига да има желание. Ама няма желание, щото държи всички с компромати, а те ТИЯ есичките искат да понапълнят гушката и за това си траят и му позволяват да дерибейства.
    И стига с това "руското влияние". Ако руското влияние можеше да промени нещо в БГ, нямашше да се спират ПОТОЦИ, Реактори и нямаше да си купим в КЕШ самолети от 60-те години и то точно отСАЩ.
    Може и да има някакво руско влияние, но то е по-скоро носталгия и не оказва влияние на процесите протичащи в БГ.
    Ако руснаците можеха да диктуват положението тук, щяха ли да допуснат разни "консули" на барбароните, завършили незнайно къде, но определено на запад, да се кандидатират за миснистри?
    Логика няма, опорките са едни и същи от 30 години! Това е .
  • 40 Мехмед

    12 12 Отговор
    Държавата това е Доган. Доган това е България

    Коментиран от #44

  • 41 Gowo

    12 9 Отговор

    До коментар #37 от "Какво не ти":

    Къде чу да е ставал доносник.Мидлиш ли че ако е бил , мигновено щяха да му изкарат досието.За да го дискредитират.Явно че е чист.
  • 42 Рашо

    16 2 Отговор
    Още веднъж да ви е честита перестройката от 1989г.
  • 43 стоян

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "Комунист":

    До 25 ком -Браво -за верния коментар- но малко хора ще го разберат
  • 44 77777

    9 2 Отговор

    До коментар #40 от "Мехмед":

    На доган колко му трябва? 9 гр

    Коментиран от #45

  • 45 Gowo

    22 3 Отговор

    До коментар #44 от "77777":

    Доган ги държи всички с компромати.По точно Пеевски.Кой снима Бойко Борисоф в спалнята.Кой го записва редовно.Хората от КГБ.Пускат му отвреме на време да се умори.Ма нали е прос.Накрая го свалиха от власт

    Коментиран от #46

  • 46 77777

    14 2 Отговор

    До коментар #45 от "Gowo":

    4-5 са лицата които спират прогреса на българите..,
  • 47 djemmil

    16 1 Отговор
    30 ГОДИНИ В ТЬРГОВИЩЕ ДПС НЗНАЧАВА ЗА РАБОТА КМЕТА НЕМА ДУМАТА
  • 48 Браво

    15 4 Отговор
    Страхотен анализ. И не много оптимистичен за мутроченгесарията.
  • 49 Ялчин

    16 8 Отговор
    Това е зловещата истина за несгодите на Българския народ: ДС,Русия,Доган,Борисов и сега новото попадение Слави. Събудете се!
  • 50 Доган е турска подлога

    19 19 Отговор
    Ахмед Доган толкова руски агент, колкото Сорос е русофил!

    Коментиран от #52

  • 51 Камирник

    13 7 Отговор
    Е бил Бояджиев , без всякакво съмнение, толкова години в панделата, а жив и здрав?! Ако някоИ, тук пишещи, че личните и работни досиета, на работещите за службите, са лесно достъпни, е в абсолютна заблуда, особено за действащите…

    Коментиран от #54

  • 52 Gowo

    17 6 Отговор

    До коментар #50 от "Доган е турска подлога":

    Бойко Борисоф при кого отиде преди изборите за помощ.При Ердоган ли , или при Путин .Доган е руски агент а не турски.
  • 53 Иванов

    11 6 Отговор
    Как пък този човек с толкова претенции, с такъв достъп до френските медии, а може би и до независимите, не дава и дума да стане за пагубното влияние на Щатите върху света, че и върху България. А има и тонове фактически материал. За този манипулирането на незнаещите е лесна работа. За него присъствието на щатите с повече от 700 военни бази по света с повече от 200 вирусни лаборатории в десетки страни е абсолютно ангелска работа. Щатите с милиарди долари от износ на смърт, на оръжие, разположени като дерибей в десетки страни, са светли ангели, за разлика от Путинова Русия. Е тоя свят е толкова мръснишки, колкото никога и всичко , което се случва е Божие наказание. Ще измрем всички от болести, от глад, от военни действия, но ще пляскаме ръце от възторг към престъпниците. Е, ясновидките чертаят съвсем друго бъдеще, и такива като горния манипулатор дано са живи да видят мръсното си дело.

    Коментиран от #56

  • 54 Gowo

    11 4 Отговор

    До коментар #51 от "Камирник":

    Всъщност той си е изтърпял наказанието.Отпидан е като негоден за доносник.Има и такива случаи А ти какво....
  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    31фгодини олигархия капитализъм мутризация по села градове
    циганите вършат престъпления имат се над закона според уикипдия цигани означава недосгаеми няма ДЪРЖАВА А КОРУПЦИЯ БАНДИТИЗЪМ ПРЕСТЪПНОСТ
  • 56 Gowo

    14 4 Отговор

    До коментар #53 от "Иванов":

    Той не отрича че Щатите нямат пръст в тази работа.Казва само че едно от влиятелните лица в политиката като Ахмет Доган е бил човек на Москва
  • 57 Докъто някои като божков с пари

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не прати 50 наемника да го елиминират задено с охраната му
  • 58 РЕСПЕКТ

    14 4 Отговор

    До коментар #30 от "Gowo":

    АБСОЛЮТНО! Събудете се Българи не се покланяйте на САЩ,РУСИЯ итн
  • 59 Пипи дългото чорапче

    19 1 Отговор

    До коментар #24 от "Хмм":

    Точно Доган е.Има достатъчно факти,само че дали ги знаете?Занимавах се доста обстойно с ДПС.Адмед Доган е привлечен към ДС още 1974.И наистина е предавал свои.В затвора,ако някой има повече авторитет от него.Вижте първото предложение На.Василев,връзката му с НДСВ-Доган.Ива,която е протеже на Цонев и семейният и бизнес.Петър Илиев,връзка с БСП и ДПС.Има и още.Почетете.
  • 60 Бояджията да си седи там където е .

    9 8 Отговор
    И той е същият Мокър Пръч под габър , както всички бездарници у нас , стремещи се за власт. Само за власт а не за народно добруване !
  • 61 вярно

    7 4 Отговор
    Абсолютно точно и вярно
  • 62 КОНТРАТА

    6 6 Отговор

    До коментар #35 от "Тоца":

    Цялото ДС в Краварско посолство бяха 1990г при новите приятели демократите!
  • 63 ТОЧКАТА

    9 7 Отговор
    ДОГАН Е БЪЛГАРСКИ турчин!!!!!!!За разлика от другите които са козяшки ибрици.......А това че че НЕОБЕРАЛ ,си е въпрос на ФИЛОСОФИЯ.....ОНАЗИ, ЕДИНСТВЕНАТА, С ДИПЛОМА ОТ СУ!!!!!!...не от разни ,сурогатни филиали.
  • 64 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 4 Отговор

    До коментар #33 от "Бай Иван":

    `що се не прекръстиш на ДЯДО ИВАН?
  • 65 Филма е съветски

    7 6 Отговор
    Троловете на наемния "политик " Костя Копейкин не им се ччува, че копейките им идват от руския агент Доган .:)))

    Коментиран от #69

  • 66 Златкокюлчо

    12 8 Отговор
    а какво е правил господин компетентият емигрант след затвора и как отида на Запад и с какви парички живее днес? дали не са от ЦРУ...за да изплямпа такива антируски глупости си трябва сериозен стимул! САЩ вече вадят някви зомбирани да ни разправяти тровят с манипулации
  • 67 доган

    10 8 Отговор
    Доган е почетен председател на ДПС.Карадъя като ходи при Ердоган нали каза ;че Турция е Родината им!КАКВА РУСИЯ СЕ ПРИВИЖДА НА НЯКОИ?Ако Доган е имал нещо общо с Русия;то е било бизнес и пари;не бъркайте нещата!
  • 68 566

    12 8 Отговор
    Този плюе постоянно против Русия в разни соросоидни сайтове.Нему обръщайте внимание;явно тъй заработва сребърниците си!
  • 69 не вярвам

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "Филма е съветски":

    Затова ли не го оставихте да влезе в парламента, защото копейките му идват от там?
  • 70 мунчо

    5 2 Отговор
    Петре, ти направи "епохално" откритие - това всички пандизчии от соца го знаехме.
  • 71 Глупости!

    6 14 Отговор
    Този фес какъв агент на Русия може да е!? Само като му видиш мутрата и ти става ясно,че дърт козел.Доган няма нищо общо с Русия.Силата му е,че знае твърде много первезни тайни за всеки един от управляващите.Страх ги е от него да не ги извади на яве.
  • 72 Лустрация

    10 8 Отговор
    Съд и затвор.
    Мая и Татяна-стари комунистки излъгаха младите

    Коментиран от #74

  • 73 Белата Златка

    2 4 Отговор
    Нито господин Доган,нито пък оня Копейката са по-големи руски слуги от мен.!!!
  • 74 Gowo

    4 4 Отговор

    До коментар #72 от "Лустрация":

    Ти в кой свят живееш бе .Каква Мая те гони тебе.Я провери дали не си изтървал хаповете за деня
  • 75 Кинжал

    13 7 Отговор
    Бояджийски, в грешка си! Най-успешният агент за влияние на Русия е народът, защото народът е признателен и обича своите освободители и всички ваши внушения остават празнословни. Ние нямаме нищо против да се дружим с Русия, а ти си стой при твоите араби във Франция щом това те прави щастлив. Пошлите евроатлантическите ценности и демокрация се оказаха непригодни за народ с дълбоки корени като нашия и трудно ще бъдат насадени тук. Всички виждаме как благодарение на новите ни западни господари от силна държава с ценности се превърнахме в територия и полигон за упражняване на натиск върху Русия и това е само защото те си напазаруваха бедни душици като теб. И да, дпс наистина изглеждат на моменти неприятни, но аз мисля, че те имат своята полезна роля в политическото пространство и същевременно, много добре си изиграват картите за разлика от всички останали. Те определено нямат вина за това, че останалите им го позволяват, защото изглежда нямат тяхната политическа зрялост. Но сега е настанало време разделно и ще видим колко мъдър ще се окаже народът.
  • 76 Тръмб

    10 5 Отговор

    До коментар #18 от "ПРОСТИ СОРОСОИДИ":

    Dogan не плаща процент на Русия. Дават му процент от милиардите, които той им осигурява. Хранят си агентурата с малка част от откраднатите от нас пари. Само за бтк, втб гушна 1 млрд.

    Коментиран от #78, #81

  • 77 Иван

    6 1 Отговор
    С много чужди агенти манипулатори е пълен този сайт.Все пак да не забравят ,че 30 години минаха от “повервайте ми” и вече са много прозрачни и смешни
  • 78 Бялата Златка

    2 1 Отговор

    До коментар #76 от "Тръмб":

    Прав ди.И за мен остава по нещичко.Ха ха ха хаа
  • 79 Кръга капитал

    6 3 Отговор
    За да се говорят такива откровени лъжи сигурно добре му плащат Прокопиев и компания.

    Коментиран от #80

  • 80 Gowo

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Кръга капитал":

    Така ли ти казаха е кварталната сбирка
  • 81 Извор на корупция

    9 1 Отговор

    До коментар #76 от "Тръмб":

    Да приемем че е така, руснаците са краднали 1 милиард от БТК, да приемем че и от Нефтохим крадат, кажи една сума на година; приемаме и че от оборудването за Белене са смукнали мириард и 200, добавяме и 3 милиарда лв. за Турски поток, въпреки че за мен там печелишвиа е Турция. Хайде сега сметни колко милиарда финансиране от ЕС от 2007 до сега е имаро по програми, прибави към тях поне още 20% нац. съфинансиране и сам прецени кой извор на корупция е по-голям. Апропо, за Нефтохим ще брагодариш на м-ла иван костов, както и за американските ТЕЦове Марица 1и3, на които им плащаме мин. тройна цена за Мв. Това също е корупция от над 20г.А за Ф16 платени 4 милиарда предварително, не е ли корупция? Е, кой подкрепя корупцията в България в най-големи размери? Русия или ЕС и САЩ?
  • 82 Монгола

    6 1 Отговор
    На сороснята им се плаща от НПО финансирани от обора да следят настроенията и да свързават недолюбваните индивиди на територията на РБ и да ги свързават с Русия!
  • 83 Едуард Петров-Едо

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "Поредният":

    А ти, безименен страхливецо, в какво се упражняваш?! Човекът излиза с ИМЕТО СИ и говори твърде разумни, точни и важни неща - ЦЕЛИ ОТКРОВЕНИЯ! А твоето ръмжене говори за едно Духовно ниво на звяр! Звяр на два крака може да значи ПРОВОКАТОР! А тук се подвизават не малко подобни екземпляри! Кой им плаща, е повече от ясно! А това, че България се отърсва от ОТРОВНАТА СИ ПЛЕСЕН, плаши хрантутниците и тунеядците - престъпници, особено много! Огромните паразити трябва да бъдат ликвидирани! Само така перспективата на нашата ТАТКОВИНА, може да бъде добра! Съгласни сме с Президент Радев: МУТРИ, ВЪН! ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ВЪН! ВСС, ВЪН! Съдебна реформа, Нова Конституция със завишени критерии е добре дефинирани закони! Да се отнеме възможността за узурпиране на властта! ДАЙ, БОЖЕ! АМИН! ДОБРЕ БИ БИЛО, ДА МИНЕМ НА ШВЕЙЦАРСКИ МОДЕЛ НА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ!

    Коментиран от #87

  • 84 Клептокрация

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    До когато съществуваш ти пропуският человек, Пловдив последният рубеж на българщината след Бойко и Слави турски и руски слуги,Пловдив се превръща в последният български град,пречка на Ердоган,.

    Коментиран от #88, #91

  • 85 До руснака от български

    3 7 Отговор
    произход ,ние Българите ще жертваме,пари, животи и имоти, за българщината, свободата и демокрация, вие руско,турски роби от ГЕРБ и бсп с ДПС и Пеевски с Трифонов сте мъртви кучета ,песоглавци.
  • 86 Едуард Петров-Едо

    7 4 Отговор

    До коментар #10 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ИМЕРИАЛИСТ, ОБСЕБЕН ОТ БЕСОВЕ, Президент Радев ли е НИКОЙ! А ти явно се имаш за НЯКОЙ, А? Сенека е казал: ИМЕТО ОТРАЗЯВА СЪЩНОСТТА! Империалист има много лошо звучене и негативен подтекст! Сам ли си избра това САТАНИНСКО ИМЕ? По-добре излез с ИСТИНСКОТО СИ ЧОВЕШКО ИМЕ И СЕ ОПИТАЙ ДА БЪДЕШ ЧИСТ, ЧЕСТЕН, СКРОМЕН И ПРАВДИВ ЧОВЕК! ДАЙ, БОЖЕ! АМИН! ГОСПОДИ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗЛИТЕ!

    Коментиран от #99

  • 87 Нагъзен

    2 4 Отговор

    До коментар #83 от "Едуард Петров-Едо":

    Как ще преминеш на пряка швейцарска демокрация, Слави Трифонов ни показа, мажоритарен вот за уринил форте една капсула дневно, или три четири линии, тялото ще се чувства като никога,чуйте вашите стави, проензи рапит,доктор чудо или кока славит

    Коментиран от #90

  • 88 Едуард Петров-Едо

    3 1 Отговор

    До коментар #84 от "Клептокрация":

    И ти ли не си си написал името?! Защо си толкова страхлив? Изложението ти е КРАЙНО ЕМОЦИОНАЛНО, ОБЪРКАНО, ГРУБИЯНСКО И НЕТОЧНО! Това, че обичаш Пловдив, не те прави НАЦИОНАЛЕН ПАТРИОТ, а местен такъв! ЗАЩОТО ВЪВ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПОСЕЛИЩА И В ЧУЖБИНА ЖИВЕЯТ ИСТИНСКИ ЧИСТИ, ЧЕСТНИ И ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ВАС, СКЪПИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ! ДАЙ, ГОСПОДИ! АМИН!
  • 89 потребител

    5 3 Отговор
    Би ли казала тази гнида с какво освен с плюене по Родината си е изкарвал прехраната във Франция тези 40 години,защото от "биографията" му се разбира че освен дърводелец няма друга специалност?
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Generalissimo FRANCO

    3 1 Отговор
    Анализът на Петър Бояджиев почива на отлично познаване динамиката в отношенията Москва-Вашингтон за последните 40 години и тяхното отражение върху политическите процеси в България (чието географско положение винаги е било от съществено значение за двете страни). Но Петър Бояджиев успешно проследява как "съревнованието" им продължава и през последното десетилетие, като откроява причините, които доведоха до отслабване влиянието на "Доган-Пеевски-Борисов" и появата на субекти и личности, които предлагат друга алтернатива.
  • 93 Георгиев

    1 6 Отговор
    На този му хлопа дъската.

    Коментиран от #97

  • 94 Generalissimo FRANCO

    2 3 Отговор
    P.S.: ...като потвърждение на казаното ще посоча, че ГЕРБ от първа, става втора политическа сила, а ДПС (от балансираща) трета , вече е на пета позиция..
    Съгласен съм, че зад ИТН отново стоят Доган, както и преследваните от Прокуратурата Божков, Цветанов и Прокопиев....но(!), за първи път, от десетилетия, присъствието в Парламента на партии (ИТН, БСП, ДПС) , които сериозни анализатори свързват с Кремъл, вече е неубедително, крехко и безперспективно....Очевидно, младите поколения в България осъзнават че промяната е необходима и неизбежна.
  • 95 браво

    3 1 Отговор
    Браво! Това е истината! Адмирации на ФАКТИ за невероятното интервю!!!!!
    Много точен и обективен, напълно безпристрастен!
    За съжаление Петър Бояджиев, както и външната политика са висока летва за повечето българи, които са свикнали да ги манипулират!
  • 96 браво

    3 1 Отговор
    Истината и фактите са, че искаме ли да живеем по-добре, трябва да сме по-далеч от Русия!
    Корупцията е най-големият проблем, а причината никой да не иска да се бори с нея е казана в интервюто!
  • 97 браво

    3 0 Отговор

    До коментар #93 от "Георгиев":

    Явно твоята дъска хлопа!
    ДПС от години е мафия, българските гори са подложени на масова сеч от протежета на Ахемд Доган, който прибира печалбите от незаконната сеч!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ахемд Доган и цялата мрежа от подопечните му бандити са за затвора!!!!!!!!!!!!!!!
    Доган може да бъде вкаран много лесно в затвора, защото има много престъпления, които се знаят, но никой не иска да въведе ред!!
  • 98 Гмуржер

    1 3 Отговор
    По тази логика , най-успешния агент на ПРОСТАЩИНАТА и БАЙГАНьОВЩИНАТА кой е ? Бойко Борисов ли ? Или той държи и първо място по ХАМЕЛЕОНСТВО ? А може би и по златни кюлчета и пачки по 500 евро ? Кой , кой , кой ще ни каже ?
  • 99 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Едуард Петров-Едо":

    „Империите на бъдещето са империи на разума.“ /Сър Уинстън Ленърд Спенсър-Чърчил/
  • 100 В.В.П.

    3 2 Отговор
    ДПС,е партия,опозиция,създадена в 1990 г април,от САЩ ..,БСП,и СДС,също.Подкрепа,..За ква Русия,дрънка тоз малоумник .Искали да го вербуват,ама устоял,па умряла майка му...И почва трагедията.С умрелите роднини.И моите умряха..Млади. .!!. .Полит имигрант.!!.Кавал..И НАТО да се маха от България.!!

    Коментиран от #102

  • 101 Драйфус

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Абе льохман":

    Гаранция,че не пише по форумите и ръси компетентни мнения!
  • 102 Киркор

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "В.В.П.":

    Ъйс,сопри магарето!!
  • 103 Бамбука

    1 1 Отговор
    Много точен анализ. Поздравления !
  • 104 В.В.П.

    1 0 Отговор
    САЩ не е такъв ,,голям,,приятел на България,и Русия не е чак такъв ,,огромен ,враг..!!.Никой ,приятел ,не стои с пушка на главата ти ,в дома ти..Да те пази..!..САЩ да си разкара базите от България.!!..Това е стъпка към сприятеляване.!!.Полит имигрантите ,са глас от миналото,..!!
  • 105 ЗАТВОР ДОГАН

    1 1 Отговор
    ДОГАН ОСВЕН ЦИНГА Е И ТУРСКИ АГЕНТ - РУСИЯ С ТАКЪВ БОКЛУК НЕ СЕ ЗАНИМАВА !
  • 106 Топалов

    0 2 Отговор
    Дърто чучело !
  • 107 Иванов

    1 0 Отговор
    Ахмед Доган е най-успешният агент за влияние на Русия, докато пък олигарха Иво Прокопиев е най-некадърният агент с опит за влияние на САЩ! Ако американците искат да имат свое влияние в региона, определено не трябва да се излагат като залагат на провален и фалирал бизнесмен като Иво Прокопиев!
  • 108 Блажо

    0 0 Отговор
    Точна статич т прозрение кой е Агент Сокола
    Българите са безпомощни и с тези лоши заблуждаващи медий.
    Никъде не се писа за форума в Киев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове