Отидете към основна версия

2 320 52

Русия на Путин няма никакви спирачки в желанието си да върши зло

  • красовски-
  • русия-
  • украйна-
  • теноцид

Москва официално прие геноцида над украинците като една от целите на тази война

Снимка: ЕПА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на.infodnes.sk

Наскоро Русия се отличи с поредното нечовешко изказване, достойно за най-отвратителните прояви на нацистката пропаганда. На 20 октомври руският пропагандист Антон Красовски заяви по време на дискусия със своя партньор в прякото предаване на руската държавна телевизия RT, че „украинските деца трябва да бъдат удавени и изгорени живи“.

В отговор на шокиращата реакция и забележките, че това са неприемливи методи, той отбеляза, че "това е нашият метод". По-късно, под въздействието на общественото възмущение, Красовски е уволнен от поръчковата телевизия, но постъпката му е перфектно доказателство за неонацистката природа на путинова Русия, която лудо желае да унищожи Украйна, каквото и да става. Руснаците са "колективен Красовски", само отношението им към Украйна остава неразкрито, но това не го прави по-малко престъпно. Политиката на Русия е насочена към завземане и унищожаване на териториите на съседните държави на фона на упадъка на самата нея.

Путин създаде идеално "общество на омразата", което е готово да убие всеки, който не е съгласен с извратените идеали на така наречения "руски свят". И ако Путин не бъде спрян и победен в Украйна, то утре Красовски и подобните му нечовеци ще кажат, с официалната подкрепа на Кремъл, че например полските или германските деца трябва да бъдат удавени и изгорени живи. В крайна сметка Русия на Путин няма никакви спирачки в желанието си да върши зло: расизмът като аналог на нацизма в 21 век де факто се приема от Кремъл като официална идеология и думите на Красовски потвърждават това.

Русия официално прие геноцида над украинците като една от целите на тази война. Какво може да направи Европа за Украйна и за мирно небе над нейните столици още сега? Да се ​​активизира помощта на Украйна, която се бори за собственото си съществуване, да се признае Русия за терористична държава, която използва престъпни методи на война и убива цивилни. Изключително важно е действията на руската армия в Украйна да бъдат признати за геноцид от парламентите на западните страни.

И накрая, да се забрани напълно излъчването на всички руски телевизионни канали в медийното пространство. Присъствието на руски медии и съпътстващата ги престъпна пропаганда трябва да бъдат напълно премахнати в Европа – това е гаранция за политическа стабилност и предотвратяване на войни и конфликти в региона.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 65 гласа.

Свързани новини