25 Октомври, 2022 07:57 2 307 52

Русия на Путин няма никакви спирачки в желанието си да върши зло

  • красовски-
  • русия-
  • украйна-
  • теноцид

Москва официално прие геноцида над украинците като една от целите на тази война

Русия на Путин няма никакви спирачки в желанието си да върши зло - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на.infodnes.sk

Наскоро Русия се отличи с поредното нечовешко изказване, достойно за най-отвратителните прояви на нацистката пропаганда. На 20 октомври руският пропагандист Антон Красовски заяви по време на дискусия със своя партньор в прякото предаване на руската държавна телевизия RT, че „украинските деца трябва да бъдат удавени и изгорени живи“.

В отговор на шокиращата реакция и забележките, че това са неприемливи методи, той отбеляза, че "това е нашият метод". По-късно, под въздействието на общественото възмущение, Красовски е уволнен от поръчковата телевизия, но постъпката му е перфектно доказателство за неонацистката природа на путинова Русия, която лудо желае да унищожи Украйна, каквото и да става. Руснаците са "колективен Красовски", само отношението им към Украйна остава неразкрито, но това не го прави по-малко престъпно. Политиката на Русия е насочена към завземане и унищожаване на териториите на съседните държави на фона на упадъка на самата нея.

Путин създаде идеално "общество на омразата", което е готово да убие всеки, който не е съгласен с извратените идеали на така наречения "руски свят". И ако Путин не бъде спрян и победен в Украйна, то утре Красовски и подобните му нечовеци ще кажат, с официалната подкрепа на Кремъл, че например полските или германските деца трябва да бъдат удавени и изгорени живи. В крайна сметка Русия на Путин няма никакви спирачки в желанието си да върши зло: расизмът като аналог на нацизма в 21 век де факто се приема от Кремъл като официална идеология и думите на Красовски потвърждават това.

Русия официално прие геноцида над украинците като една от целите на тази война. Какво може да направи Европа за Украйна и за мирно небе над нейните столици още сега? Да се ​​активизира помощта на Украйна, която се бори за собственото си съществуване, да се признае Русия за терористична държава, която използва престъпни методи на война и убива цивилни. Изключително важно е действията на руската армия в Украйна да бъдат признати за геноцид от парламентите на западните страни.

И накрая, да се забрани напълно излъчването на всички руски телевизионни канали в медийното пространство. Присъствието на руски медии и съпътстващата ги престъпна пропаганда трябва да бъдат напълно премахнати в Европа – това е гаранция за политическа стабилност и предотвратяване на войни и конфликти в региона.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    65 34 Отговор
    Супер злото е сащ и зелената еуглена
  • 2 Перо

    72 28 Отговор
    Този сайт щеше да бъде много по-интересен,ако 2/3 от статиите му,не бяха посветени на ционистка, анти-руска и джендърска пропаганда,която в 90% от случаите е фейк нюз! По-добре е да се информираме какво става в БГ и по други места в света!

    Коментиран от #26, #47

  • 3 Бля,бля

    46 23 Отговор
    Явно укрите яко са настъпени ,щом за има ,няма и 2 часа заклинанията срещу Путин и Русия, обявявайки преждевременната им смърт се засилват.
  • 4 Taka така

    51 26 Отговор
    Единствените , които вършат зло са сащ ес и техните съучастници
  • 5 Мераклийски

    21 51 Отговор
    За всичко,което се случва досега в Украйна са виновни западните лидери с наивното си отношение към Путин и руските мужици!
    Всеки,който е живял в обятията на комунизма беше ясно,че на Путин и фашизиран Русия Неможе да се вярва и,че трябва да се държат настрани от благата и технологиите на Запада,а Меркел и останалите глупчовци и рубльовци направиха страните си зависими от руските изкопаеми!?
    Сега народите от ЕС трябва да им поискат сметка!

    Коментиран от #42

  • 6 Ферман от измислици

    37 20 Отговор
    Е по голям геноцид от този на Зелю над Украинския народ няма. Публикувайте моето мнение.
  • 7 Терорист Номер 1

    41 23 Отговор
    САЩ, НАТО, и Зеленски. Безпрецендентен международен тероризъм да гръмнеш газопровод захранващ цял континент, да обстрелваш 2 атомни централи в украйна за да предизвикаш радиационен инцидент, да минираш водна централа за да издавиш населението, а най новата идея на тези терористи е да пуснат радиоактивна бомба над Украйна за да обвинят Русия и да въвлекат света в Ядрена война.

    Коментиран от #14

  • 8 САП

    35 18 Отговор
    За съжаление не виждам нищо по различно от това, което краварите извършиха в Ирак и в последствие в Либия заедно с ЕС.

    За краварите случващото се в Украйна в крайна сметка е да си оправят икономиката с продажба на оръжие и оръжейни системи.

    Основния губещ е украинския народ. А за зелената подлога и циничността и не ми се говори. Що за човек ще пуска книга с речите си за войната. Преди войната да е свършила.

    Украинците си избраха комик за президент и получиха трагикомедия.

    Коментиран от #19

  • 9 Генчо

    29 19 Отговор
    Много жълт сайт. Стига с тия глупости на хората им е ясно вече какво се случва.
  • 10 Ццц

    22 9 Отговор
    Принципно "извратените идеали" към традиционния брак, православието, резервираност към неолиберализма са ми далеч по- близки от шарените паради, черния дядо Коледа и идоли със сменен пол...
  • 11 Дааа

    27 19 Отговор
    След освобождението на Украйна от нацизма, следва гейсъюза! Путин не губи войни!
  • 12 Читател

    20 16 Отговор
    Този сайт уважава ли читателите си . Редакторите където изровят кафява антируска помия я прибират и я пускат да се чете .

    Коментиран от #15

  • 13 Абе

    20 11 Отговор
    откъде ги ровите тези статии? Нещо от сайта на Тамбукту нема ли по въпроса?
  • 14 ха ха хааа

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Терорист Номер 1":

    Много ти е размътил моз@ка Красовски ...
  • 15 Абе ,

    9 5 Отговор

    До коментар #12 от "Читател":

    Гледам , че крепостнята все тука висите , та не знаем за уважението ...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 САЩ са заплаха за света

    23 12 Отговор
    Покрай украинския конфликт пак блесна истината за американската диктатура - крепи се на лъжа и пропаганда!
  • 18 абсурд

    13 4 Отговор
    Да гориш живи депутати, пък ако ще, те да са и предатели на националните ни интереси, е недопустима форма на садизъм, но да призоваваш да бъдат давени и горени, такива невинни същества, като децата, това е зверство, което не може да се сравни с нищо друго! За него, самият Данте е трябвало да предвиди още един кръг на Ада!

    Коментиран от #43

  • 19 Ганьо

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "САП":

    Как не виждаш. Те събаряха всичко пред тях без съображения...
  • 20 Империята на Zлото

    15 16 Отговор
    Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.
  • 21 Огромна разлика

    16 12 Отговор
    Този в Русия с фашистките наклонности е отстранен и натирен, а Киев същите ги възхваляват и издигат на пиедестал
  • 22 Наблюдател

    13 11 Отговор
    Поведението на водещият от Раша Тудей не е изолиран случай. Държавните медии в Русия почти ежедневно призовават за разрушението на украинските градове и да избиването на украинци. Така например идеолога на руският фашизъм Александър Дугин е казал :""Украинците трябва да се убиват, убиват и убиват и това ви го казвам като професор!“.
  • 23 Подкрепяш Путин

    16 15 Отговор
    Подкpeпяш yбийството на ykpaински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!
  • 24 Маркиз Астолф дьо Кюстин

    14 12 Отговор
    Тиранията и робския характер на руснаците водят до една всеобща жестокост – от царя над подчинените му, до мужика, до всеки един над друг в семейството. Това е нация жадуваща за господство над другите и което е тревожно – тя е способна да го направи.
  • 25 Иво

    16 13 Отговор
    Света вече е наясно че руския нацизъм е много по страшен от хитлеровия. Украйна е последната преграда преди руската фашистка чума да нахлуе в Европа.

    Коментиран от #32

  • 26 Колективен Красовски

    8 9 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Чете ли мохабетите на колективен Красовски.Бълбоко повреден в главата руски народ и повече хаймарса за украинския народ.Хихи
  • 27 Стоян Александров

    12 14 Отговор
    Измама. Зло вършат САЩ, АНГЛИЯ И ИЗРАЕЛ. ТЕХНИ ПОДЛОГИ СА ЕС И НАТЮ. ФАКТ. ОСТТА НА ЗЛОТО СА ТЕЗИ. ПУТИН И БРАТССКА РУССИЯ СПАСЯВАТ СВЕТА ОТ ЗЛОТО. С РУССИЯ Е 80% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ : КИТАЙ, ИНДИЯ, ЦЯЛА ЮЖНА АЗИЯ, АФГАНИСТАН, ПАКИСТАН, АРАБИТЕ, СИРИЯ, БРАЗИЛИЯ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЮЖНА АМЕРИКА, МЕКСИКО, И ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ АФРИКА. И ТОВА Е ФАКТ. ЗАПАДА Е СВЪРШИЛ, ДОЛАРА Е МЪРТАВ, ПРОСТО ХАРТИЙКА И ЗА ТОВА СЕ ВОДЯТ ТЕЗИ ВОЙНИ. А БЪЛГАРИЯ ПАК, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Е НА СТРАНАТА НА ДЯВОЛА, ЗЛОТО....ТОВА Е ПОЗОР...
  • 28 Разум

    17 8 Отговор
    Това че един психопат казва едно, значи ли че всички са такива? Ако въобще го е казал де! Само да кажа, че защитниците на Украйна години наред крещят в нета и телевизиите "смърт на руснаците и смърт на евреите", цитирам. Само да кажа, че азовците убиваха жени и снимаха това, защото били рускини. Т.е. ония фашаги в Украйна директно правят това, което някакъво руско нищожество бил казал. Вчера в тая медия пуснахте репортаж с някаква украинка войник, която била пусната на свобода от руснаците. И тя каза че не са я пипнали и дари не са я гледали. А укрите избиват, изнасилват и се гаврят с рускините. Кое всъщност е истинския нацизъм? И да, тоя тъпак руснак е уволнен веднага за изказването си. А украинските нацисти бяха наградени и станаха лични приятелчета на Зеленски за деянията си, не само за приказките си. Така че, Украйна е нациста. Колкото и да се опитвате да идопачите истината, тя е очевидна.

    Коментиран от #35

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Урюрвкос

    7 4 Отговор
    ами запитайте се защо журналиста избра именно река Тиса за да топят украинските деца и защо го натърти няколко пъти. Какво трагично историческо събитие той имитира по този начин и ще видите новината в друга светлина
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Българин

    12 8 Отговор

    До коментар #25 от "Иво":

    Джендърите май треперите, че велика Русия пак ще стигне до Берлин:) Гледай от добрата страна - може и да няма вече гей паради, но няма да ви забраняват да се къпете:)
    Слава на България! Слава на Русия!
  • 33 Стоян Александров

    12 6 Отговор
    С Окрайна е свършено вече.Край. Със Западното разхищение и напредък вече е СВЪРШЕНО....КРАЙ....ВЕЧЕ СТЕ БЕДНЯЦИ.....КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ ЗАВИСИ ОТ НАС, САМО ОТ НАС. АКО ИЗГОНИМ СОРОСОИДИТЕ И АТЛАНТИЦИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ ИНАЧЕ СМЕ ЧАОООООО И НИЕ. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО....
  • 34 Гост

    1 3 Отговор
    Боклук си дж
  • 35 Разправяй ги тия на старата ми шапка

    3 5 Отговор

    До коментар #28 от "Разум":

    Всички са такива Видно е.Ама в тоя война може и милиони от тях да паднат.Отива им.
  • 36 Да уточним

    14 8 Отговор
    Някакъв си казал нещо - ужас и безумие, укрите осем години избиват деца - няма проблем.
    Русия казала, че може да използва ядрено оръжие - терористи, САЩ използва ядрено оръжие два пъти - демократи и хуманисти.
    Русия убива 5000 цивилни /поне половината реално убити от ВСУ/ - убийци, САЩ убиват един милион цивилни в Ирак - миротворци.
  • 37 Артилерист

    15 10 Отговор
    Всичко, което е написано в този пасквил, едно към едно, се отнася за Украйна. За 30 години и по-специално за последните осем, Украйна систематично е превръщана от бандеровците във фашистка държава. Днес Украйна няма нищо общо с онази преди 1990 година. Днешна Украйна е фашистка терористична държава подобна, ако не и по-лоша, от ислямската терористична структура ИДИЛ. В последните осем години бандеровската фашистка държава Украйна, масово избива рускоговорящите си съграждани, само защото не са съгласни да станат фашисти. Целият свят видя как бяха изгорени и убити 40 души в Одеса от бандеровските зверове, а фашизирана Украйна се смееше и забавляваше на това чудовищно зверство. Осем години Десен сектор, Азов, хунтата на Зеленски използват редовната украинска армия за обстрел и убийството на гражданите на Донбас. И т.н. И всичката тази фашистка терористична зверщина ставаше пред очите на американците и останалия т. нар. демократичен свят. Русия възстановява правдата. В Русия е надеждата светът да се освободи от американската хегемония и военен диктат.

    Коментиран от #40, #48

  • 38 РУСНАЦИТЕ

    10 13 Отговор
    СА УБИЙЦИ!
  • 39 Фактi 🇺🇦

    11 7 Отговор
    Сайта е окраински на окраинската мафия платен е с мръсни гривни.
  • 40 Лъжеш

    7 10 Отговор

    До коментар #37 от "Артилерист":

    Това е пропутинска опорка..
  • 41 Точен

    13 8 Отговор
    Като варненец от 40 г познавам стотици руси и украинци. Няма по-долни от поляците и украинците. Русите са свестни.
  • 42 Евала бате!

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Мераклийски":

    Ти си предопределен да изведеш прогресивния запад от лошата руска, енергийна зависимост. Само им казваш как да стане фатката и нещата сами се нареждат. Само не прекалявай с ел. игрите, че започваш да живееш във виртуалната реалност.
  • 43 Като се има

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "абсурд":

    в предвид "източника", може и да не го е казал. Да си спомним старите им похвати от последните 30 години.
  • 44 Пред лъжата боговете не мълчат

    8 5 Отговор
    Публикацията е тенденциозна и няма нищо общо с реалността! Напротив,без да съм адвокат на Руската федерация,тя 8 години търпя да се избиват руско говорящите да се избиват в Украйна! Освен това не вярвам,че сащ ще реагира по друг начин,ако Русия направи прокопси война в Мексико например! Така че публикацията е съшита с бели конци!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Артилерист

    3 2 Отговор
    До коментар 40"Лъжеш"
    Колега, посочи само едно от написаното от мен, че не е истина и аз ще се потрудя да да се аргументирам с допълнителни доказателства.
  • 47 русия значи тероризъм и фашизъм

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    E ти какво очакваш...Да се пишат положителни статии за терористи ли ? Това,че вие русофилистичнuтe предатели сте единствените на тоя свят които подкрепят руските нацистки терористи единствено значи,че трябва да бъдете изправени пред съда и вие !
  • 48 руска cмpaд

    7 7 Отговор

    До коментар #37 от "Артилерист":

    Ти си с някаква много тежка диагноза мохамеданчо.Русия е терористична и престъпна държава,която е туморът на този свят.Този тумор трябва да бъде отстранен възможно най-бързо,за да може човечеството най-накрая да си отдъхне от злото.От какво ще освобождава Русия ? Кой въображаем поробител ви гони вас русофилските предателски идиоти,че да имате нужда терорист като Русия да ви освобождава ?! Да искаш Русия да те освободи е все едно да търсил ИДИЛ да те освобождава.Да не дава господ България някога пак да има общо с този кърлеж Русия.Света се развива благодарение на САЩ и човечеството съществува именно благодарение на САЩ.Русия е кърлеж/паразит който живее на гърба на света,като единственото което прави е да граби наготово природни дадености.Русия буквално не спомага с нищо за развитието на света,не произвежда нищо,не дава нищо на света,а само сее разруха,убива хора,напада държави и граби като паразит/кърлеж какъвто е.Русия е най-голямото зло и,ако не бяха САЩ да ни пазят,сега още и ние щяхме да бъдем под тази руска тирания и зло.Бъди благодарен,че България е с САЩ и НАТО,мърляч предателски !
  • 49 Иван

    4 4 Отговор
    Жужетата избиват комплекси
  • 50 Гост

    7 4 Отговор
    За демократичните войни на ФАЩ нищо не споменавате.
  • 51 Матей преображенски

    2 4 Отговор
    Путин има на разположение хиляди ядрени ракети,и не ги хвърля по злощастната жертва Украина,ако искаше,щеше да я издълбае и превърне в лунен пейзаж.А,виж,зеленски го подучиха от запада и му помогнаха да направи гря-зные ад-ски машини и той е нетърпелив да ги изпробва в реални условия.
  • 52 По същество обясни

    1 0 Отговор
    Днес ня Валдайския форум по същество обясни западния сатанизъм,както и ,че много прилича на болшевишкия волунтаризъм през 20-те години на двадесети век - демек им каза на либераст-жендърите,че там накъдето те днес отиват, Русия се връща,като си е платила за тия простотии цената.