Отидете към основна версия

3 924 68

Какво се случва в България преди руснаците да сглобят новото правителство

  • стефан гамизов-
  • руснаци-
  • българия-
  • ново правителство

Сега е време да оценим колко ни е зряла демокрацията и според мен резултатът е трагичен, защото виждам как Кирил Петков е "изхвърлен" от проектокабинета на ПП-ДБ (както поиска Бойко Борисов), а всъщност само той е проблемен на руснаците, защото въпреки всичко предаде оръжия и боеприпаси на Украйна в началото на войната. В този проектокабинет са Асен Василев и Даниел Лорер, които Бойко Борисов назова като напълно приемливи за него, разбирайте за Москва

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на енергийния експерт Стефан Гамизов на страницата му във Фейсбук

Да поясня какво се случва в България преди руснаците да сглобят новото правителство без хора в него, които много не искат, или да оставят марионетката си Радев на власт, макар първото да е по-вероятно.
Когато Путин дойде на власт през 1999 година той имаше популярност от 2%, а сега в България управляващите ни русороби и русоробски в мнозинството си парламент има скромната подкрепа, ако е подкрепа, на 30% от българите - другите не могат да понасят въпросните субекти и институции.
Да се върна пак в Русия през 1999 година, защото същите хора както ще разберете сега управляват и нас, както и действат по същия начин, макар Слава Богу сме в ЕС и НАТО, а Русия е пред възмездно военно наказание, което ни спасява поне засега да действат театрално, а не брутално и садистично.
Та годината е 1999 година и последваха серия от атентати в Русия и Дагестан в периода 4–16 септември с общо 307 убити, а ранените са над 1700.
Николай Патрушев, който сега през 2023 година е втората най-силната фигура в Москва едва не се проваля в тази поредица от инсценирани през 1999 година терористични актове в полза на затвърждаването на Путин на власт като "силен и непоколебим лидер", защото три чувала с хексоген не се взривяват в мазето на жилищен блок в Рязан, защото просто уплашени хора виждат как агенти на новото КГБ с вече името ФСБ ги внасят там.
Патрушев е шеф на ФСБ тогава.
Путин произнася следното:
"Ще преследваме терористите навсякъде. На летището, значи на летището. Ако ги намерим, извинете, в тоалетната – и там ще ги трепем в крайна сметка. Край, въпросът е окончателно приключен".
Така. Какво се случва сега в България.
Напомня ли ви всичко по-горе на случилото се вчера и чухте ли повтарянето на думата “тероризъм”?
Същото по своята същност и цел.
Инсцениран е атентат срещу държавно лице, който Слава Богу е жалка театрална постановка, защото никой не трябва да умира и то със семейството си в резултат на конспирация за власт с цел кражба на милиарди и продължаване на руската хибридна диктатура в България.
Театрален атентат (това е вътрешното ми лично убеждение), защото сме и в ЕС и НАТО, което означава, че всяко нещо повече може да доведе до идване на западни криминолози и специалисти по тероризъм и конструкцията на конспирацията да се разпадне.
Какво цели тази конспирация?
Властта да остане в проруските марионетки, които служат на диктатурата в Москва и те да продължат безнаказано да ограбват българите.
Сега е време да оценим колко ни е зряла демокрацията и според мен резултатът е трагичен, защото виждам как Кирил Петков е "изхвърлен" от проектокабинета на ПП-ДБ (както поиска Бойко Борисов), а всъщност само той е проблемен на руснаците, защото въпреки всичко предаде оръжия и боеприпаси на Украйна в началото на войната.
В този проектокабинет са Асен Василев и Даниел Лорер, които Бойко Борисов назова като напълно приемливи за него, разбирайте за Москва.
Защо са приемливи мога да обясня подробно, но не му е времето.
И така. Какво да правим?
Време е да се разделите с илюзиите си.
Нещата в България са вече много, много далеч и отвъд "нормално криминалното", а са в полето на окупацията на държавата ни от чужда враждебна сила, която ползва за тази цел български политически тайни по същество вече истински терористични сговори.
Не е случайно, че хората участващи в тези сговори имат генезис и свое начало от българските комунистически служби за сигурност и са свързани с Москва - те служат на тази терористична руска държава от самото начало.
Всичко това поставя всички нас, тези 70% неприемащи всичко това, в положение на неизбежна мирна отбрана, за да оцелее държавата ни, народа ни и всеки един от нас.
Не е време вече да се делим, защото имаме враг, който е чужд и иска само злото на българите и България.
САЩ и Великобритания, както и чиновниците в Брюксел имат особени задължения към нас сега.
Подчертавам думата задължения в тази ситуация и няма да обяснявам защо - те знаят много добре с какво допринесоха във времената преди санкциите по Магнитски и престъпната война в Украйна, за да стигнем до тази българска трагедия.
Идва времето не на умниците, а на смелчаците и да видим имаме ли съюзници или сал сами сме срещу путинските садисти!

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 82 гласа.

Свързани новини