Отидете към основна версия

1 721 61

Карлос Контрера: Долу ръцете от патриотизма!

  • карлос контрера-
  • патриотизъм

Либерализмът третира побойниците, убийците и изнасилвачите като човешки същества с необикновени права

Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Либералните клакьори отдавна искат да превърнат понятията „патриотизъм“, "национализъм"в нещо мръсно, долно и ретроградно. Така, както за тях традиционните ценности са стереотип, на който се подиграват, а националното знаме е просто парче плат върху пилон.

Използвайки отвратителната история с насилника от Стара Загора и една негова татуировка, те поругаха и свещеното „Свобода или смърт“. Вече седмица се упражняват по темата.

Патриотизмът бил криво разбран. Да, криворазбран е, защото постоянните либерални реформи в образованието доведоха до тотално изключване на родолюбието от него. Погледнете си учебниците на децата - колко материал има поместен за "Строителите на съвременна България", кой е Константин Величков, инж. Иван Иванов или какво е Илинденско-Преображенското въстание и защо е избухнало, кой е Тодор Александров, кой е Иван Михайлов и т.н. Да, криворазбран е защото звездите на днешното време ни заливат с чалга родолюбие и елементарна диващина от рода на: „забрави за правилата“, „карай на червено“ и какво ли още не. Този същият беше между другото коалиционен партньор на същите умно-красиви и либерални екстремисти и си управляваха заедно. Да не говорим за безбройните унизителни за жените текстове на песни, на които никой не обръща внимание. Те превърнаха лошото момче, побойника, престъпника, мутрата в привлекателен образ. От 90-те години това е тенденция, сега се сърдим, когато берем резултатите от нея.

Патриотизмът не е виновен за тази отвратителна постъпка. Виновен е либерализмът, за когото всички ценности са отживелица. За модерните либерали да обичаш родина и семейство, да подкрепяш жена си, това е еманация на посредственост и скука.

Друго е да правиш каквото си искаш, да защитаваш отворените бракове, свободата на избор на пол, религия, образование, а ако може без него, „защото травмира децата и им пълни главите с родолюбиви глупости“ още по-добре.

Либерализмът третира побойниците, убийците и изнасилвачите като човешки същества с необикновени права. Припомням за убиеца Джок Полфрийман, по когото припадаше цялата либерална общност. Убиецът, който бе активно защитаван от тях сега е на свобода , благодарение на либералите и доминираната от тях съдебна система. Нещо повече той бе обявен и за човек на годината от Български хелзинкски комитет. За същата награда бе номинирана и Емили Тротинетката, която тормози нладеж с увреждания и със специални потребности.

Сега, същите тези ще променят Конституцията и ще правят съдебна реформа…. От тях ли чакаме справедливост?
Въпрос на време, извергът нарязал момичето да бъде припознат от БХК. За тях, често насилниците са най-големите жертви. Такава е и тяхната справедливост. Между друго, като стана дума за справедливост - след като махнаха Гешев и изпраха Борисов, по-добре ли живеем, по-справедливи станаха прокуратурата и съда, по-спокойно е по улиците? Въпросът е риторичен.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 43 гласа.

Свързани новини