Отидете към основна версия

3 659 44

Недялко Недялков: Борисов си въобразява, че е най-големият хитрец, а буди съжаление и досада

  • недялко недялков-
  • бойко борисов

Днес пак е в опозиция - "ония двамата от ПП" се правели на интересни на гърба на ГЕРБ, заканва се с нов вот на недоверие, ще сваля правителството, след като вчера го спаси. Но как го спаси - чрез депутатите си, без самият той да влезе в пленарна зала!

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Забелязвам, че никой около мен вече не взима насериозно мисловните и поведенчески цикли на Бойко Борисов. Днес пак е в опозиция - "ония двамата от ПП" се правели на интересни на гърба на ГЕРБ, заканва се с нов вот на недоверие, ще сваля правителството, след като вчера го спаси. Но как го спаси - чрез депутатите си, без самият той да влезе в пленарна зала! Въобразява си, че е най-големият хитрец. А всъщност буди съжаление и досада. Това написа във фейсбук Недялко Недялков от Агенция ПИК.

От безкрайни флик-флаци във всички посоки съвсем е оглупял. Във "Възгледите на един клоун" Хайнрих Бьол описва героя си така: "Шизофрения, догматизъм и отрицание, примесени с чувство за вина...Когато е пиян, на представленията си изпълнява неточни движения, които се оправдават само с точността си, и изпада в най-конфузната грешка, която може да допусне един клоун: смее се на самия себе си. Страшно унижение...А когато е трезвен, изпада в студено отчаяние..."

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 66 гласа.

Свързани новини