Отидете към основна версия

6 251 60

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Николай Денков е ходеща илюстрация на политическото бездарие (ВИДЕО)

  • копринка червенкова-
  • факти-
  • кирил петков-
  • денков-
  • василев-
  • бездарие

Днес ни залива изключителна посредственост, това ни заобикаля отвсякъде, това виждам аз в момента, казва журналистът

Снимка: Факти.бг
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всичко, което извършиха сега, ще отиде в коша. Николай Денков е ходеща илюстрация на политическото бездарие. Най-емблематичният бездарник от всичките е Денков. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Копринка Червенкова, журналист и общественик.

„Сега живеем във век на хоризонтала и затова така добре навлиза либерализмът. Това, което наблюдаваме с огромно наслаждение, е провалът на тази класа, защото го преживяваме. Такова е моето усещане. Днес ни залива изключителна посредственост, това ни заобикаля отвсякъде, това виждам аз в момента. Имаме катаклизъм, защото някак все едно има смяна на елита. След Втората световна война имахме комунистически елит, след това идва нов ред – визирам след 1989 година. Тогава човечеството отиваше към собственото си изтощение и произвеждаше изтощени фигури. Ако решим, че 2020 година е опит за някаква промяна, то е жалка работа“, каза още Червенкова.

„Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов се качиха на властовия асансьор, движехте се спокойно нагоре и си мислеха, че няма да имат проблем. Е, имат проблем. Пеевски избесня в един момент. Той е жертва на физиката си. Как ли са му се подигравали като дете, бил е самотно дете. В един момент той е разбрал, че за да се справи с тази ситуация, може да ги купи. Сега Пеевски повярва, че Христо Иванов му е приятел, че го харесва, а не само го използва, за да направи промените в Конституцията“, добави още Червенкова.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 79 гласа.

Свързани новини