Отидете към основна версия

6 720 15

Въжеиграчът Бареков къса презрамки

  • въжеиграчът-
  • бареков-
  • къса-
  • презрамки
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едва ли има толкова голям брой наивници да му се хващат на лъжите и кухите декларации.
Раздавайки кебапчета и кюфтета в Челопечене, лидерът на ББЦ Николай Бареков подложи на остра критика всички свои опоненти. Бившият журналист обеща тотална проверка на монополите у нас. Волен бил приключил, когато се прегърнал с Местан и ДПС. Това коментира Илия Илиев в "bolgari.net".

Видите ли, "България без цензура" нямало да бъде партия на безработицата, а на работническата класа! Тази популистка чупка, елементарно целяща привличане на някакви леви гласове , Бареков направил пред циганите. Вероятно ги има за петимни да работят.

Щял още да връща „народна република“ пред името на България.  Инак мафията ще продължава да управлява, а той е неин лют враг, на челото му е написано! Само "България без цензура" можела да предложи млад министър-председател, споделил Бареков. Имайки предвид себе си, неуморно от месец насам повтаря тази глупотевина.

Този евтин политически въжеиграч всеки ден къса по един чифт презрамки, само и само да се изкара нов и независим политик. Отдавна е известен в журналистиката като политически безгръбначния Дудук, мазнил се многократно на синия екран на не един и двама измамници и вредители на България от всички сегменти на политическата банда.

Съмняваме се на предстоящите избори да събере гласове за един евродепутат. Прозират достатъчно ясно и връзките му с ДПС, и стоящата зад протурската партия финансова институция. Едва ли има толкова голям брой наивници да му се хващат на лъжите и кухите декларации.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини