Отидете към основна версия

1 547 0

Виждали ли сте този футболист?

  • меси-
  • псж-
  • барселона-
  • шампионска лига

Меси игра много под обичайното си ниво срещу ПСЖ

Снимка: БТА/АР

Безобразната игра на голямата звезда Лионел Меси олицетвори напълно безсилието на Барселона на „Парк де Пренс” и без съмнение е една от причините за кошмарната загуба на каталунците с 0:4 от ПСЖ в първия мач помежду им от осминафиналите на Шампионската лига.

Статистиката сочи, че Меси не е докоснал нито веднъж топката в наказателното поле на парижани, въпреки че игра цял мач. Това се случи на аржентинеца за пръв път от началото на сезона във всички турнири. Той загуби 18 топки и е втори по този отрицателен показател, като единствено Неймар има повече – 31. Освен това Меси има и сериозна вина при второто попадение във вратата на Тер Щеген. Аржентинецът загуби топката в средата на терена от италианеца Марко Верати, а след това германецът Юлиан Дракслер вкара.

В крайна сметка Барса ще трябва да се бори срещу рекордите, за да има шанс да спечели Шампионската лига. До момента нито един отбор не е продължавал напред в елиминациите след загуба с 0:4 в първия мач. Така на практика Барса ще трябва да пише история в реванша на 8 март, за да може да продължи на четвъртфиналите в турнира.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Луис Енрике: Катастрофа! Просто катастрофа!

    Треньорът на Барселона Луис Енрике не бе на себе си от разочарование след позорната загуба с 0:4 при гостуването на ПСЖ в първия осминафинален мач от ...
    15.02.2017
    1 598
    1
  • ПСЖ скри шапката на Барса

    Отборът на ПСЖ записа паметна победа с 4:0 над Барселона на своя "Парк де Пренс". Срещата бе първи двубой между двата тима от осминафиналнат ...
    15.02.2017
    1 261
    0