Отидете към основна версия

1 349 2

Левски продава Обертан на турски слабак

  • обертан-
  • касъмпаша-
  • левски-
  • трансфер

Касъмпаша има сериозен интерес към крилото

Турски слабак е направил запитване до Левски за Габриел Обертан, пише „Меридиан Мач“. В петък мениджърът на „сините“ Асен Букарев обяви, че клубът е готов да продаде французина и от Касъмпаша са реагирали веднага на неговите думи.

Турците официално са се поинтересували от цената на бившия играч на Манчестър Юнайтед. Преди време от „Герена“ бяха обявили, че ще се разделят с Обертан срещу 5 милиона евро, но според запознати това ще стане и за един милион. Именно такава е цената, която от „Герена“ обявили пред клуба от Истанбул.

От Касъмпаша поискали малко време, за да помислят дали ще платят или ще търсят друг вариант за селекцията си. Тимът в момента е 11-и в класирането с 19 точки, но амбициите на шефовете са големи.

Касъмпаша играе домакинските си мачове на стадион „Реджеп Таип Ердоган“. Турският президент е роден в този квартал на Истанбул и като юноша е тренирал в клуба.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Левски иска един милион за Обертан

    Левски може да се раздели с Габриел Обертан. Това загатна Асен Букарев, който съобщи, че вече има интерес към звездата от други клубове. "Сините& ...
    24.12.2017
    1 753
    0