Отидете към основна версия

13 126 11

Трагедия! Български футболист почина в съня си

  • рачев-
  • сън-
  • смърт-
  • розова долина

Емил Рачев е взел участие в мач в събота

Звездата на Розова долина Емил Рачев е починал в съня си снощи. 28-годишният футболист си е отишъл внезапно от този свят. Рачев е взел участие в съботния мач на „розите” срещу Созопол в Казанлък от Трета лига при загубата с 1:2. Играл е много добре - подал е за гола на домакините и е ударил греда.

Чувствал се е отлично физически, но е бил в лошо настроение заради поражението. Вчера е трябвало да се види със своя треньор Атанас Апостолов.

„Първо вчера се чухме по телефона, после си писахме. Идеята беше да се срещнем и да коментираме мача. Но го отложихме за понеделник. И ето че тази сутрин ми се обадиха, за да ми кажат, че е починал снощи в съня си. Всички сме в шок. Много тъжно, много...”, заяви разстроеният Атанас Апостолов пред Блиц.

Според запознати, преди години Емил е имал проблеми със сърцето. Лекарите обаче му казали, че нещата не са сериозни и може да продължи да играе футбол. Преди началото на сезона той и всички останали играчи от Розова долина са минали през задължителните медицински изследвания. Резултатите на Рачев са били много добри – включително и направената електрокардиограма.

Емо е роден на 9 април 1990 година в Казанлък. Носил е още екипите на Берое, Нефтохимик и Черноморец (Поморие). Погребението му ще бъде в Казанлък утре в 14 часа.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Защо е починал 28-годишният футболист?

    Починалият внезапно 28-годишен футболист Емил Рачев е издъхнал в ръцете на баща си. В неделя вечерта Емо си легнал да спи с гаджето си. Преди това, ка ...
    28.08.2018
    6 146
    3