Отидете към основна версия

4 562 21

Боксов спец: Пулев е боец от втора категория

  • специалист-
  • мнение-
  • пулев-
  • оценка-
  • фюри

Скот Крист се изказа доста твърдо за българския боксьор

Боксов експерт изказа доста негативно мнение за Кубрат Пулев преди мача на българина с Хюи Фюри. Скот Крист смята, че срещата в събота в "Арена Армеец" няма да бъде зрелищна, а оценката му за Кобрата е, че той е "боец от втора категория", който няма да остане в историята.

"Да, добър е, но не е някой, който ще остане в историята като един от най-великите в своята ера или нещо подобно", пише в анализа си Скот Крист.

"Пулев е боец от втора категория", казва специалистът за българина.

"Той е някой, за когото хората няма да говорят след 25 години, освен ако не го гледат да се боксира. Тогава най-вероятно те просто ще говорят за загубата му от Кличко, стига да не се случи нещо голямо отсега-нататък", добавя Скот Крист.

"Важното нещо при Фюри е, че той е все още много млад, особено за тежка категория. Има шанс върхът на формата му да не дойде още 10 години. Той е амбициозен боец, което ми харесва. Качествата му не спират дъха, но истински иска да бъде велик. Мачът в събота ще бъде интересен и победителят ще се нареди за двубой за титлите на Антъни Джошуа. Но не очаквам много фойерверки", пише още боксовият специалист.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Кобрата: Бих умрял за българския народ!

    Кубрат Пулев отправи надъхващо обръщение към българския народ в навечерието на мача с Хюи Фюри. Кобрата ще се изправи срещу британеца утре вечер в зал ...
    26.10.2018
    2 383
    19