Last news in Fakti

24 Октомври, 2018 16:03 4 552 21

Боксов спец: Пулев е боец от втора категория

  • специалист-
  • мнение-
  • пулев-
  • оценка-
  • фюри

Скот Крист се изказа доста твърдо за българския боксьор

Боксов експерт изказа доста негативно мнение за Кубрат Пулев преди мача на българина с Хюи Фюри. Скот Крист смята, че срещата в събота в "Арена Армеец" няма да бъде зрелищна, а оценката му за Кобрата е, че той е "боец от втора категория", който няма да остане в историята.

"Да, добър е, но не е някой, който ще остане в историята като един от най-великите в своята ера или нещо подобно", пише в анализа си Скот Крист.

"Пулев е боец от втора категория", казва специалистът за българина.

"Той е някой, за когото хората няма да говорят след 25 години, освен ако не го гледат да се боксира. Тогава най-вероятно те просто ще говорят за загубата му от Кличко, стига да не се случи нещо голямо отсега-нататък", добавя Скот Крист.

"Важното нещо при Фюри е, че той е все още много млад, особено за тежка категория. Има шанс върхът на формата му да не дойде още 10 години. Той е амбициозен боец, което ми харесва. Качествата му не спират дъха, но истински иска да бъде велик. Мачът в събота ще бъде интересен и победителят ще се нареди за двубой за титлите на Антъни Джошуа. Но не очаквам много фойерверки", пише още боксовият специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АДОЛФ

    43 9 Отговор
    Прав е човека-много вял е Кубрат,стилът му е като на някой чувал!
  • 2 ДГД

    34 6 Отговор
    Както казва Валерката, от истината боли. Все пак, късмет.
  • 3 Ма ни мъ занимавайте с тоз келеш

    29 4 Отговор
    Имаше златна възможност да покаже нещо срещу Кличко а беше най-голямата и грозна излагация, седеше като циментиран за пода, накрая заприлича на Али Агджа с някакви мизерни физиономии . . . . .
  • 4 Чичо Манчо

    19 12 Отговор
    Много разбирачи тук много нещо.
    Не е в топ 5 но не може да кажете че е второразряден боксьор!!!
    Нека бъдем реалисти.
  • 5 Аааа

    20 2 Отговор
    Експерта е прав ! Едно е да си добър, съвсем друго е да останеш като име в историята на бокса ...
    Има и нещо друго , което не работи в негов интерес - поведението му на палячо : Именно това дразни много и в същото време мотивира противниците му . Дано осъзнае грешката си . Пожелавам му успех !
  • 6 Стамат

    18 23 Отговор
    От някои коментари по горе се вижда че робската психика след толкова години явно при българина вече е заложена генетично. Хаха скапани зависливи панелни мишки. Една друга платена мишка ви написала нещо и вие църкате в синхрон. Кобрата е най успелият българин в професионалния бокс. Вие в какво сте успели бе подлоги. Пулев за мен е велик спортист най малкото защото е българин. А вие си лижете черните задници на боксьори които няма дори да могат да посочат на картата къде е България.

    Коментиран от #17

  • 7 гост

    18 7 Отговор
    Стамате , Стамате ... Мноооо си зуе !

    Коментиран от #14

  • 8 Съпромат

    5 7 Отговор
    Браво Стамате-гоуем си!!!
  • 9 У лево е Крим

    11 6 Отговор
    Не забравяйте, че Пулев е наше момче! - Трябва да престанем да се съгласяваме и да вярваме на чужди, а да повярваме в себе си. За това е нужно и въпреки всичко да подкрепяме нашето момче! Аз не харесвам Пулев, но той е наш! - Ние нямаме в момента по- добър! Така, че дайте своята подкрепа вместо да критикувате или пък да се съгласявате с някакъв чужд отворко...
  • 10 хайде да видим

    11 3 Отговор
    Ще се изкефя "боеца втора ръка" да разкатае Хюй ли кой там беше и да видим тогава как е възможно второразряден боец за 3-ти път да има право да предизвика шампиона в тежката категория.

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Вулев

    15 3 Отговор
    Пульо никога няма да излезне срещу Джошуа щото е страхлив.
  • 12 Да видиш

    8 6 Отговор

    До коментар #10 от "хайде да видим":

    Ами ти не разбра ли че Пулев си търси лесни противници и иска да се бие само в България щото вече не го бива да се равнява с големите,а пък се прави на велик,ама не е.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Val

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Що бе госте ти какво повече направи в тоя живот от Пулев,че имаш наглостта да плюеш.Да кажем ,че е някъде около десето място в момента .Ха сега плюещите кажете вие във вашата сфера на работа в десетката на СВЕТА ли сте.Ако някой от вас е - да каже кой е и тогава му е разрешено от морална гледна точка Ха похвалете се и почвайте тогава
  • 15 vasik atanasova

    5 2 Отговор
    на кубрат играта е една и съща
    ляв прав
    десен
  • 16 перник

    5 4 Отговор
    С кеф че гледам как наш Пульо че падне!
  • 17 JkJ

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стамат":

    Извинявай ако ти изострям псевдо патриотичните комплекси, ама има и по-успели професионални боксьори от Пулев, например Тончо Тончев. Това, че и боксовата история ти е също толкова силна, както и българската е друга работа.
  • 18 Ники

    5 0 Отговор
    Е то това не е някаква тайна .... и на мен ми се иска да е световен шампион ... ама не е ... смятам , че ще загуби мача сега в Събота ... но дори да го спечели .... най вероятно няма да направи мач с Джошуа ... защото ... няма да се разберат ... понеже си взеха нещата в свой ръце ... и нямат опит ... и сигурен съм на 99% , че това му е последният мач ....
  • 19 Българин

    2 0 Отговор
    Значи глейте сега, за това че Пулев е най-успелия българин в профи бокса спор няма! Недолюбването му идва от това, че много приказва и се прави на клоун! Спомнете си мача с Кличко, когато стоеше на един крак и се плезеше!? Пълна излагация на фона на приказките му преди и след мача- преди мача говореше, че ще го спука от бой, а га яде пердаха- ръкавиците му били виновни, ринга и пр. Гледах на скоро филма за подготовката му на белмекен и останах втрещен! Тоя човек живее още в началото на 20 век. Прави си някакви разходки по баирите, кисне в басейн и яде супи, това разбрах от цялата му подготовка. Отдавна е известно как трябва да тренира и какво да яде един боксьор за да стане нещо от него! Интернет е пълен с информация за тренировките и диетите на най-добрите боксьори като Али, Тайсън, Кличко, Джошуа и пр. Нашичкият не ядял хляб и наблягал на супите! Момче ти в детската градина ли си да ми говориш за хляб, супи и пр.? То даже не е необходимо и да казва как тренира и какво яде, то като се съблече и е изписано на туловището му! Жалкото е, че има доста добри генетични дадености като ръст, костна структура и мускулна маса, че баща му като бивш боксьор му е дал най-доброто още от ранните му години за да стане шампион, които дадености бяха напълно пропиляни от ограничен умствен багаж и най-вече мързел! А топлата вода вече отдавна е открита, ама пустите му чалготеки, бири и шкембе чорби, ако ме разбирате какво искам да кажа! Дори и да бие Фюри, евентуално по точки
  • 20 Серафим Тодоров 2

    1 0 Отговор
    Кубрат Дано утре те нокаутират и да спреш с дрънкането на глупости колко си велик ! Ето заявявам го че ти утре ще си на пода на ринга и това ще е последния път който си стъпал на ринга. Казах го и в предните си постове тук време е да прекратиш и да сложиш край на кариерата си . Стига ти толкова не си роден за тежкия и професионален бокс . И никога няма да станеш Световен шампион . утре е твоя край . GAME OVER Спри да се излагаш , Майк Тайсан ти го каза публично че ти никога не си бил боксъор за тежки бокс ! Видяхме те как показваш езика си и стоиш като чапла на един крак, - мерси ти от сърце, че си българин, направо ме пръскаш от ГОРДОСТ!
  • 21 Ванката

    1 0 Отговор
    Направо като чета коментарите все едно ще играе най-големият ви враг. Засрамете се какви Българи сте !!!.За това сме в тази ситуация в България .Кубрат е достоен Българин истински потомък на Симеон ,Левски и безброй други смели Българи. Не мога да повярвам ,че всички сте такива завистливи и анти- българско настроени. Кобра всички достойни Българи сме с теб сигурен съм ,че ще го победиш!!!!