Отидете към основна версия

1 375 10

Хубчев: Дано сме боеспособни срещу Ружомберок

  • ружомберок-
  • хубчев-
  • боеспособност-
  • състав-
  • лига европа

Наставникът на Левски коментира предстоящите мачове със словашкия тим в Лига Европа

Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира жребия за първия квалификационен кръг в Лига Европа. Както вече стана ясно, "сините" ще се изправят срещу словашкия Ружомберок. Първият мач ще бъде в София на 11 юли, а реваншът седмица по-късно в Словакия.

"Много е трудно сега да кажем какво е нивото на противника. Изцяло ме интересува какъв отбор ще сглобим ние и доколко боеспособни ще бъдем на 11 юли, когато е първата среща. Това ме интересува повече. Разбира се, че ще се постараем да направим всичко възможно да разузнаем подробно противника. Малко е сложно, тъй като сега периодът е такъв, че няма да можем да ги видим в официален мач, но разполагаме с всичко, което ни е необходимо да прегледаме някои от мачовете им", коментира Хубчев пред Левски ТВ.

"Ние имаме едно старо наказание, за мен няма никакво значение къде ще е първата среща. Мисля, че и за момчетата трябва така да направим, че да няма значение къде излизаме и играем", каза Хубчев.

"Ако изходим от страната, от която идва, може би, да, най-сериозният противник, но в детайли не познавам нито един от отборите", добави треньорът на Левски за Ружомберок.

Припомняме, че "сините" имат наказание да играят пред празни трибуни в следващите си два мача в европейските клубни турнири. Левски беше санкциониран от УЕФА заради поведението на феновете в мачовете с Вадуц в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят с Ружомберок в София ще бъде пред празни трибуни.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини