Отидете към основна версия

4 671 3

Крушарски изумен от видяното в Страсбург, вижте защо..

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • загуба и отпадане-
  • страсбург-
  • лига европа

Собственикът на Локомотив (Пловдив) е на мнение, че отборът има още доста какво да учи

Източник: БГНЕС

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е очарован от начина, по който публиката на Страсбург подкрепя своя отбор. От своя страна той приема загубата с 0-1 от Страсбург и в реванша, както и като цяло отпадането от Лига Европа, спокойно. Според него отборът на Локомотив става все по-добър с всеки следващ мач, но има още доста какво да учи.

''Има още доста какво да учим. Момчетата се бориха мъжки, но ни липсва опит. Това е футболът. Продължаваме напред и дано постигнем по-добри резултати. Виждате, че след всеки следващ мач, момчетата стават все по-добри. Крайно време е България да види нещо хубаво. Семейства празнуват, няма агресия, всички пеят. Трябва да се поучим от това, което видяхме на стадиона. Борбата продължава. Ние няма да оставим нещата така. Целим се в първата шестица, а за по-нагоре, ще видим. Дано продължим в същия дух и догодина пак да сме тук”, сподели Крушарски след минималната загуба от Страсбург.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Бруно Акрапович: Горд съм с моя отбор

    Старши треньорът на Локомотив (Пловдвив) Бруно Акрапович заяви, че е горд от играта на своя отбор срещу Страсбург, въпреки загубата с 0-1 и въпреки от ...
    16.08.2019
    1 390
    2