16 Август, 2019 11:00 4 650 3

Крушарски изумен от видяното в Страсбург, вижте защо..

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • загуба и отпадане-
  • страсбург-
  • лига европа

Собственикът на Локомотив (Пловдив) е на мнение, че отборът има още доста какво да учи

Крушарски изумен от видяното в Страсбург, вижте защо.. - 1
Източник: БГНЕС

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е очарован от начина, по който публиката на Страсбург подкрепя своя отбор. От своя страна той приема загубата с 0-1 от Страсбург и в реванша, както и като цяло отпадането от Лига Европа, спокойно. Според него отборът на Локомотив става все по-добър с всеки следващ мач, но има още доста какво да учи.

''Има още доста какво да учим. Момчетата се бориха мъжки, но ни липсва опит. Това е футболът. Продължаваме напред и дано постигнем по-добри резултати. Виждате, че след всеки следващ мач, момчетата стават все по-добри. Крайно време е България да види нещо хубаво. Семейства празнуват, няма агресия, всички пеят. Трябва да се поучим от това, което видяхме на стадиона. Борбата продължава. Ние няма да оставим нещата така. Целим се в първата шестица, а за по-нагоре, ще видим. Дано продължим в същия дух и догодина пак да сме тук”, сподели Крушарски след минималната загуба от Страсбург.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    15 7 Отговор
    По умен е от Гришко Ганчев за това отбора му върви на пред .

    Коментиран от #2

  • 2 антрашпиц

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "гларус":

    С кое е по-умен.Скачаше преди мача там..заплашваше ,че ще има пак българска изненада като преди 26 години и ко стана..седна си намрая на задника-харесала му публиката.Ми като те дънят два мача кво повече да кажеш?А има ли и смисъл да говориш изобщо?
  • 3 Лазар

    5 6 Отговор
    Едно тъпо и нагло и неразбиращо от футбол старче.