Отидете към основна версия

21 203 17

Кобрата с фурор в Калифорния

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • калифорния-
  • сащ-
  • кобрата

Именно там той ще проведе следващия си мач срещу американеца Райдъл Букър

Снимка: БГНЕС

Топ боксьорът ни Кубрат Пулев се радва на голям интерес в Калифорния. Именно там той ще проведе следващия си мач срещу американеца Райдъл Букър, а интересът към събитието на 9 ноември е голям.

Двамата ще се изправят на терена на бейзболния стадион във Фресно. Капацитетът на съоръжението е за 10 500 зрители, а само две седмици след пускането на входните талони в продажба, вече около една четвърт от тях са изкупени.

Феновете на бокса набързо изкупиха най-скъпите и съответно най-хубави места, които ще са в близост до ринга. Цените за тях са на стойност 138 долара. Все още има свободни билети, но за малко по-страничните зони до самия ринг.

Най-евтините пропуски са на стойност 29 долара, но те са сравнително далеч от главните събития. Въпреки това интерес и към тях също не липсва. Двубоят ще се проведе на 9 ноември и ще е вторият гвоздей в програмата за вечерта.

Основната битка на галата във Фресно ще е между Джамел Херинг и Ламонт Роуч, които ще се бият за титлата в лека категория на WBO. Все още не е ясна окончателната бройка на срещите за цялото събитие, но е ясно, че то ще стартира в 15:00 часа местно време.

В предишния мач на Кобрата в САЩ, който също се проведе в Калифорния, в залата имаше хиляди българи, които не спряха да го подкрепят по време на битката с Богдан Дину. В крайна сметка той успя да ги зарадва с драматичен успех. Сега също се очаква да има множество родни фенове по трибуните.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 24 гласа.

Свързани новини