23 Октомври, 2019 09:29 3 458 4

Кубрат Пулев се боксира пред 11 хил.

  • кубрат пулев-
  • бокс

На стадион "Чукчанси Парк" - домът на бейзболния отбор на Гризлис

Кубрат Пулев се боксира пред 11 хил. - 1
Снимка: БГНЕС

На 9 ноември, на стадион "Чукчанси Парк" - домът на бейзболния отбор на Гризлис, ще се проведе битката на Кубрат Пулев срещу Райдел Букър (26-2), пишат на официалната страница на Кобрата в една от социалните мрежи.

На терена на прочутото съоръжение, което е с капацитет 11 000 зрители, Пулев излиза за втория си мач за годината след победата над Богдан Дину през април в Коста Меса.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    4 16 Отговор
    Пак ще бъде пребт !!!

    Коментиран от #2

  • 2 123

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рамбо":

    Ами тогава да не се боксира изобщо защото и това е възможно да се случи!!! Нима в твоят живот има само победи? Не е ли по-добре да го подкрепим и окуражим?
    А иначе нищо против Рамбо,но ТИ едва ли си ТОЙ!
  • 3 Еgal

    0 0 Отговор
    Какъв е Райдел Бу3426кар нито е претендент, или бивш шампион какво можем да разберем от 26-2 равенство,победа или поражение!май някои не си вършат работата;Кобрата трябваше да се бие със някой боксйор от десетте топ класа а не със пумяри
  • 4 Давай Кобра Размажи ги

    1 0 Отговор
    Кобрата си поддържа формата с такива мераклии за слава и по този начин не губи ритъм