Отидете към основна версия

2 290 1

Спортният директор на Каляри обяви бъдещето на Кирил Десподов

  • кирил десподов-
  • каляри

От Каляри ще разчитат на българина, но от следващия сезон

Снимка: БГНЕС/EРА

Футболист на България за 2018 година Кирил Десподов ще се завърне в Каляри. Спортният директор на клуба от Серия "А" Марчело Карли обясни, че той отново ще бъде част от тима след края на настоящия сезон.

В момента 23-годишният българин е под наем в австрийския Щурм (Грац), където се представя много силно под ръководството на бившия си треньор в ЦСКА Нестор Ел Маестро.

Към бившата звезда на ЦСКА има сериозен интерес от Спарта (Прага), както и от няколко италиански отбора. От изказването на Карли става ясно, че в Каляри ще залагат на българина за в бъдеще.

"Следим много внимателно развитието на Десподов. Той израства добре и ще се върне при нас след края на сезона. Той е наш футболист", категоричен е спортният директор на Каляри.

Карли категорично отхвърли на този етап вероятността Десподов да бъде продаден на друг клуб през януарския трансферен прозорец.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Три италиански клуба искат Кирил Десподов

    Родният национал Кирил Десподов е желан в съставите на три италиански клуба. Това са втородивизионните Пескара, Кротоне и Киево. Според информацията о ...
    03.01.2020
    4 603
    4
  • Най-големият чешки клуб следи Десподов

    Чешкият клуб Спарта (Прага) следи футболист номер 1 на България за 2018 година Кирил Десподов. 23-годишният Десподов е преотстъпен до края на сезона о ...
    24.12.2019
    1 507
    4
  • Десподов е в топ 5 на Бундеслигата

    Кирил Десподов прави фурор с екипа на Щурм (Грац). Изявите на родния национал бяха възнаградени, като той бе номиниран сред петимата най-добре предста ...
    04.12.2019
    1 745
    1