Отидете към основна версия

3 332 4

Багата: Помня кой ме намушка

  • багата

Целта на спортиста е да се върне на ринга

Снимка: БГНЕС

Помня кой ме намушка и съм казал името на разследващите. Това заяви в предаването "Нека говорят" по bTV световният шампион по бойно самбо Благой Иванов - Багата, който през февруари беше намушкан в нощно заведение, след което три месеца лекарите в "Пирогов" се бориха за живота му.

По думите му обаче нападателят не е Даниел Стефанов-Дъмпела, върху когото паднаха първоначалните подозрения.

Благой Иванов не иска да издава подробности от онази нощ, тъй като тече разследване.

Адвокатката му заяви, че е подготвила 12 дела – наказателни и граждански, както срещу конкретни журналисти, така и срещу медии за нещата, които са се изписали.

Основната ми цел е да се върна на ринга, посочи Благой Иванов-Багата.

"Аз вярвам, че ще успея да се върна, въпреки че някои специалисти са песимисти", заяви той.

"Да, това е най-трудния ми момент. Но аз гледам само напред и се надявам да бъда отново този, който бях", подчерта Багата и призна, че си спомня всичко, което се е случило в онази нещастна нощ.

"Обиден съм, че медиите написаха, че всичко е станало заради наркотици", каза още Багата.

"Аз в началото не можех да говоря и само отворих очи и видях, че са около мене. Не е имало нито миг, когато не съм имал надежда. Надеждата умира последна", заяви Багата.

"Сили ми даваше любовта на моето семейство, на моите приятели, които по цял ден бяха пред "Пирогов". Никога няма да забравя и моите фенове от цял свят", благодари спортистът.

Лечението ми върви добре. В болницата отслабнах с 35 килограма. Бях 125 килограма, излезнах 90 килограма, но сега качих 10, съобщи Багата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Изписаха Багата от „Пирогов”

    След направени подробни изследвания, Благой Иванов - Багата на 25 г. е изписан в добро състояние от "Пирогов", съобщиха доц. Олег Чолаков ...
    30.05.2012
    8 856
    10