Отидете към основна версия

1 907 9

Стойчо Младенов ''намигна'' на феновете на ЦСКА

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • кайсар

Родният специалист, който сега работи в Казахстан, заяви, че завръщането му в България е възможно

Снимка: БГНЕС

Легендарният за ЦСКА футболист и треньор Стойчо Младенов днес празнува 63-ия си рожден ден.

По този повод, треньорът на казахстанския Кайсар даде интервю за Гонг, в което заяви, че е възможно да се завърне в България.

"Днес е един важен ден за мен. Остарявам с още една година, по-точно казано помъдрявам, а не остарявам. Така разсъждавам аз. Относно пандемията се чувстваме блокирани отвсякъде, спазваме разпоредбите, които са почти еднакви с тези в България, и скучаем", започна Младенов.

"Аз съм професионалист. За жалост във футбола ние треньорите живеем седмица за седмица или по-точно мач за мач. Всичко зависи от нашите успехи, победи или загуби, така че във всеки момент мога да се отзова някъде. Всичко е въпрос на предложения, интерес и разговори. Аз съм професионалист, гледам професионално на моята професия и моето развитие като личност.

Където и да получа оферта я премислям много добре и предприемам нужното, за да се осъществи това, което смятам за най-правилно в съответния момент. Всичко е възможно, виждате какви резки промени се получават в някои отбори и клубове, така че никога не може да си правим конкретни планове", отговаря Стойчо Младенов на въпрос дали се вижда край страничната линия, начело на български отбор, като е ясно, че ако това се случи, то по всяка вероятност отборът ще бъде ЦСКА.

''В момента обаче предстоят по-важни събития за българския футбол. Знаете, че футболният съюз ще има нов президент, ще има избор на Изпълком и като цяло избор на хората, които ще управляват българския футбол. Това е и най-важното за тази година. Надявам се най-достойните и можещи от професионална гледна точка хора да оглавят Футболния съюз и да направят нужните промени за българския футбол, защото такива промени са необходими. Само така ще вървим по правата към израстването, изравняването ни с другите европейски страни във всички отношения – като структура, като управление и като провеждане на тренировъчен процес. Няма да подмина и треньорството, около което ще седи и задача номер 1 за новото ръководството – да се изравнят правата ни с тези на всеки един западноевропейски специалист'', смята легендата на ЦСКА.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.

Свързани новини