Last news in Fakti

12 Април, 2020 15:25 1 890 9

Стойчо Младенов ''намигна'' на феновете на ЦСКА

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • кайсар

Родният специалист, който сега работи в Казахстан, заяви, че завръщането му в България е възможно

Стойчо Младенов ''намигна'' на феновете на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният за ЦСКА футболист и треньор Стойчо Младенов днес празнува 63-ия си рожден ден.

По този повод, треньорът на казахстанския Кайсар даде интервю за Гонг, в което заяви, че е възможно да се завърне в България.

"Днес е един важен ден за мен. Остарявам с още една година, по-точно казано помъдрявам, а не остарявам. Така разсъждавам аз. Относно пандемията се чувстваме блокирани отвсякъде, спазваме разпоредбите, които са почти еднакви с тези в България, и скучаем", започна Младенов.

"Аз съм професионалист. За жалост във футбола ние треньорите живеем седмица за седмица или по-точно мач за мач. Всичко зависи от нашите успехи, победи или загуби, така че във всеки момент мога да се отзова някъде. Всичко е въпрос на предложения, интерес и разговори. Аз съм професионалист, гледам професионално на моята професия и моето развитие като личност.

Където и да получа оферта я премислям много добре и предприемам нужното, за да се осъществи това, което смятам за най-правилно в съответния момент. Всичко е възможно, виждате какви резки промени се получават в някои отбори и клубове, така че никога не може да си правим конкретни планове", отговаря Стойчо Младенов на въпрос дали се вижда край страничната линия, начело на български отбор, като е ясно, че ако това се случи, то по всяка вероятност отборът ще бъде ЦСКА.

''В момента обаче предстоят по-важни събития за българския футбол. Знаете, че футболният съюз ще има нов президент, ще има избор на Изпълком и като цяло избор на хората, които ще управляват българския футбол. Това е и най-важното за тази година. Надявам се най-достойните и можещи от професионална гледна точка хора да оглавят Футболния съюз и да направят нужните промени за българския футбол, защото такива промени са необходими. Само така ще вървим по правата към израстването, изравняването ни с другите европейски страни във всички отношения – като структура, като управление и като провеждане на тренировъчен процес. Няма да подмина и треньорството, около което ще седи и задача номер 1 за новото ръководството – да се изравнят правата ни с тези на всеки един западноевропейски специалист'', смята легендата на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Родния специалист

    3 7 Отговор
    Хаха ако е такъв ще работи в Англия Испания и прочие!! Тепипно българската пошла реалността 100 пути завръщане в един и същ клуб посюе си тръгва и пак същото пъленн цирк. НИКАКВО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ПАЛЯШКО ПЪРВЕНСТВО
  • 2 Родния специалист

    3 6 Отговор
    Хаха ако е такъв ще работи в Англия Испания и прочие!! Тепипно българската пошла реалността 100 пути завръщане в един и същ клуб посюе си тръгва и пак същото пъленн цирк. НИКАКВО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ПАЛЯШКО ПЪРВЕНСТВО
  • 3 Гуеду

    6 2 Отговор
    ШЕСТОРЧО
  • 4 Мим

    1 5 Отговор
    За тебе може да се намери място при Верея,ако им се помолиш,стига си се натискал на Гришата,не разбрали ,че не те иска,ама то явно още иска да помъдрееш,за да разбереш!!!
  • 5 мууууу

    6 3 Отговор
    Шапка му свалям на Стойчо ! Освен, че беше голям футболист е и голям треньор ! А сега и палач на говеда ! Само като чуят името му е цялото стадо дружно мучи жално и злобно !

    Коментиран от #6

  • 6 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "мууууу":

    Голям треньор голям специалист няма що под негово ръководство националния отбор се представи ОТЛИЧНО с 0 – 6 срещу Чехия в Прага.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 мууууу

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Да левскарче срещу Чехия в Прага, а не срещу кипърския АЕК Ларнака в София ! Насред София 0-4 от петия в Кипър !!! От двата мача 0-7 !!! Леле ! И треньор е сегащният на нацианалния отбор - левскарската легенда Хубчев
  • 8 упс

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Виж какво пише в Уикипедия за най добрия треньор на Левски : "Национален отбор: от началото на 2009 г. е треньор на Националния отбор по футбол на България. Уволнен е от там през септември 2010." Толкова !

    Коментиран от #9

  • 9 упс

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "упс":

    Извинявам се, писах за Мъри Стоилов