Отидете към основна версия

3 244 24

Николай Михайлов е новият капитан на Левски

  • тодоров-
  • каргас-
  • божинов-
  • капитан-
  • левски

"Божинов ще бъде полезен, Янис Каргас иска да си ходи", призна Георги Тодоров

Снимка: БГНЕС

“Николай Михайлов е безспорният капитан на Левски и той ще носи лентата. Все още не сме обсъждали кой ще бъде втори капитан, защото тази седмица бе много бурна, но и това ще стане ясно в скоро време”, заяви треньорът на “сините” Георги Тодоров.

"Божинов си е Божинов, няма какво да го коментираме", каза треньорът на Левски Георги Тодоров на брифинга си преди домакинството на Берое, което е в понеделник от 20:00 часа. 

"Да, той няма да може да играе 90 минути, но в двубоите, в които ще бъде на терена, ще е полезен", добави наставникът на "сините" за бившия нападател на Пескара, който в последните дни тренира с любимия си Левски и очаква предложение за договор. 

Тодоров съобщи и за задаваща се раздяла с още един футболист - "Янис Каргас има желание да напусне. Благодаря му за времето, в което работихме заедно. Той се раздаваше във всяка тренировка, във всеки мач. Дори вчера каза, че е готов да играе срещу Берое, но има някакви неща с неговия мениджър. Не е изгодно за него. Има и болки в коляното. И преди го болеше, но превъзмогваше всичко. Ще се радвам, ако намери отбор и бъде по-щастлив. Тук не му беше лошо. Не се сърдим на никого".

"Искам да видя Левски на първо място. Това е нормално. Трябва търпение, докато не изградим цял отбор. Тимът ни ще изглежда много по-добро, отколкото беше със скъпи чужденци. Ако вземем хората, които сме набелязали, ще бъде добре", добави Георги Тодоров.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.

Свързани новини