Отидете към основна версия

1 850 12

Тити: Утре ще мислим кой е да е новият треньор на ''Левски''

  • константин папазов-
  • ''левски''-
  • георги тодоров-
  • тити папазов

''В България сме големи хейтъри и гледаме само лошото'', смята Константин Папазов

Снимка: БГНЕС

Един от акционерите в ''Левски'' - Константин Папазов, коментира оставката на старши треньора Георги Тодоров. Той разкри, че утре ръководството на „сините“ ще се събере и ще мисли кой да е новият наставник на тима. Тити призова „Синя България'' да бъде коректна към Георги Тодоров, който пое голям риск като пое отбора в много тежък момент.

„Георги Тодоров пое риска да поеме отбора и да работи с млади момчета, които ги познава от академията. Грехота е, аз тренирам баскетбол, разбирам от психология. Вчера си говорихме с целия треньорски щаб. При наличието на Наско Сираков в ''Левски'' е глупаво аз да изразявам мнение кой трябва да застане начело на тима. Има 48 часа време до следващата тренировка. Всяко решение сме го правили с мисъл за ''Левски''. Ще се постараем да направим най-доброто не отборът да играе добре, а да намерим начин да се отблагодарим на милионите фенове на ''Левски''. Представяте ли си какви щяха да бъдат резултатите от дарителската кампания, ако имахме успехи и на терена?'', заяви Папазов пред БНТ.

„Утре ще се съберем и ще мислим кой да е новият треньор, тежък момент е. Призовавам цяла ''Синя България'' да бъде коректна към Георги Тодоров. Радвам се, че има такива хора, които го защитават, защото в България сме големи хейтъри и гледаме само лошото'', допълни той.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини