24 Октомври, 2020 23:51 3 248 4

Обвинили Георги Тодоров в манипулиране на мачове

  • георги тодоров-
  • ''левски''-
  • оставка

Специалистът не уточни кой точно го е обвинил в това

Обвинили Георги Тодоров в манипулиране на мачове - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Наставникът на Левски - Георги Тодоров, направи скандално разкритие след загубата с 1:2 от Черно море на "Герена". Той сподели, че към него е имало обвинения, че заради "някакви коефициенти е казвал на футболист да играе по различен начин". Треньорът обаче не разкри от къде са дошли тези обвинения.

"Достатъчно е, омръзна ми вече да се занимавам. Казаха ми, че не съм пускал играч, а той по това време беше в Сърбия, или заради някакви коефициенти съм казвал на футболист да играе по различен начин. Aко някой ми доведе футболист, който да каже, че съм го карал, ще се откажа веднага от професията. Не искам да се занимавам с тъпи интриги. Футболът е за мъже и с това трябва да приключим. Кой ще ме замести? Това ще е решение на собствениците, а не мое - кой да е следващия треньор", каза Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един друг

    10 0 Отговор
    Да се управлява ф.клуб с малко пари не е лесно.Прости хора могат само да крадат друго не могат.Прости футболисти станали треньори на деца и по-големите.И за там се иска акъл,обучение на запад и възпитание.После що все тъпанари излизали нагоре.
  • 2 Мим33

    5 0 Отговор
    Това е за оправдание на слабата им игра,а и футболисти,които не стават за Левски...
  • 3 Аз съм

    3 1 Отговор
    Лефски умре още когато божков ги остави сега това в момента е агония.
  • 4 глупости

    2 0 Отговор
    Кой има пари?,че``Левски``ще `ляга`` за някой лев?!...Паднаха,е и?!Това е спорта!