Отидете към основна версия

12 932 5

Хабиб Нурмагомедов показа снимка на счупения крак преди триумфа срещу Джъстин Гейджи

  • хабиб нурмагомедов-
  • мма-
  • джъстин гейджи

Руснакът записа една от най-убедитлените победи в кариерата си, доминирайки над американския си съперник в главното събитие на UFC 254


Доскоршният шампион на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов, разкри сериозността на травмата, която е получил седмици преди защитата на титлата си срещу Джъстин Гейджи, пише boec.bg.

Руснакът записа една от най-убедитлените победи в кариерата си, доминирайки над американския си съперник в главното събитие на UFC 254.

Веднага след мача президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че Хабиб се е бил със строшена кост на лявото стъпало, но „Орелът“ не е направил травмата обществено достояние.

32-годишният боец реши все пак да покаже снимки от контузията на своя Instragram, публикуайки снимка на крака си от 8-ми октомври и рентген на стъпалото си от предния ден.

Лявото стъпало на Нурмагомедов не бе подуто до такава степен по време на мача, като единствено можеше да се види, че счупеният пръст е превързан заедно със срдния, за да се ограничи шанса за още по-сериозно нараняване.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.

Свързани новини