Отидете към основна версия

2 223 9

Курдов: Нямаме достойни треньори в Левски, та взимаме Славиша

  • петър курдов-
  • левски-
  • цска-
  • футбол-
  • славиша стоянович-
  • гриша ганчев

Нищо добро не чака Левски във вечното дерби, когато и да се проведе то

Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Левски Петър Курдов изрази сериозен песимизъм за бъдещето на "сините" и изхода на дербито с ЦСКА-София на 21 ноември. Курдов не одобрява завръщането на треньора Славиша Стоянович, като в същото време приветства решението на клуба от Борисовата градина да привлече наставника на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович.

"Нямаме достойни треньори в Левски, та взимаме Славиша. Ще видим. Като левкар му пожелавам успех от сърце", казва Курдов, според когото в момента Левски няма никакъв облик във всички фази на играта. Идването на Акрапович на "Българска армия" пък според него е много силен ход."Като пловдивчанин мога да кажа, че с идването на Бруно много от феновете бяха негативно настроени и дори спряха да ходят на мачовете.

Той обаче направи един боеспособен отбор. Дисциплината беше на ниво, каквото трябва да бъде във всеки отбор. Върна хората на "Лаута". Сега ще предаде това и на "Армията". Там има един опитен човек, който се казва Гриша Ганчев. Хем дава пари, хем разбира от футбол. Нещата ще си дойдат на мястото. Мога да кажа, че имат и добър отбор. И нищо добро не чака Левски във вечното дерби, когато и да се проведе то", казва Курдов, който не спестява критики и към националния селекционер Георги Дерменджиев.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини