Отидете към основна версия

1 791 10

Бастунов: В ЦСКА 1948 се работи по немски модел

  • efbet лига-
  • ангел бастунов-
  • футбол-
  • красимир балъков-
  • цска 1948

С всяко добро представяне е нормално да гледаме към по-предните места

Тренировъчният процес и възстановяването в ЦСКА 1948 са по немски модел, разкри атакуващият халф на новака в efbet Лига Ангел Бастунов.

"Красимир Балъков е един от най-големите футболисти на България. Има изключително богат опит по терените - и у нас, и в чужбина. Не само като футболист, но и като треньор. За мен е чест да работя с Красимир Балъков. Да, той има някои специфични изисквания, но не искам да ги разкривам. Ще кажа само, че като тренировъчен процес, подготовка и възстановяване сме по немски модел", обясни Бастунов пред България днес.

Той е категоричен, че пред отбора няма поставени цели.

"Ние сме нов отбор. Бяха взети много играчи, в това число съм и аз. Треньорът също е нов. Трябва ни време, за да се обиграем. Да се нагодим и към неговите изисквания. Нямаме конкретни цели. Играем мач за мач, като целта е да израстваме с всеки следващ и да се развиваме. Апетитът идва с яденето. С всяко добро представяне е нормално да гледаме към по-предните места. Вярвам, че загубата от Лудогорец няма да ни разклати", каза още Бастунов.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.

Свързани новини

  • И Берое "гръмна": Трима в клуба с COVID-19

    След проявени симптоми у двама футболисти от представителния отбор и човек от спортно-техническия щаб, съгласно разпоредбите на Министерство на здраве ...
    16.11.2020
    1 375
    10