Отидете към основна версия

1 590 1

ПСЖ разпиля последния в Лига 1 (ВИДЕО)

  • псж-
  • футбол-
  • лига 1-
  • дижон

Разгромиха Дижон с 4:0

Снимка: БГНЕС

ПСЖ разгроми последния в Лига 1 Дижон с 4:0 в мач от 27-ия кръг във френското първенство. По този начин шампионите се върнаха на победния път след загубата от Монако миналата седмица.

Гостите стартираха отлично и още в 6-ата минута откриха резултата. Абду Диало центрира в наказателното поле, където Мойс Кийн реализира в долния ляв ъгъл.

В 30-ата минута парижани получиха правото да изпълнят дузпа за игра с ръка на Берсант Селина. Килиан Мбапе застана зад топката и реализира в долния ляв ъгъл.

В началото на втората част ПСЖ направи резултата класически. Рафиня подаде към Килиан Мбапе, след което нападателят овладя и хладнокръвно реализира в долния десен ъгъл.

Малко по-късно попадение на Юлиан Дракслер бе отменено заради засада, а след това Пабло Сарабия можеше да отбележи нов гол, но Антони Рачопи великолепно изби.

В 82-ата минута гостите оформиха крайния резултат. Данило бе изпуснат в наказателното поле и с глава реализира.

Домакините създадоха единствената си опасност в заключителните минути на двубоя, но Кейлор Навас се намеси решително след изстрел на Берсант Селина.

С постигнатия успех ПСЖ доближи лидера Лил на една точка, събирайки 57, но „песовете“ се са с мач по-малко. От своя страна Дижон остава на последното място с 15 точки.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Днес съм Пол Погба, утре съм никой!

    Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба смята, че трябва да помага на хората, като използва влиянието си. "Когато видите болно дете, изп ...
    27.02.2021
    1 917
    3
  • Барселона победи Севиля в Ла Лига

    Отборите на Севиля и Барселона завършиха при резултат 0:2 на "Рамон Санчес Писхуан" в един от най-вълнуващите мачове от 25-ия кръг на Ла Лиг ...
    27.02.2021
    1 567
    0