Отидете към основна версия

2 377 2

Жеков: Ръководството на ЦСКА няма мозък!

  • жеков-
  • цска-
  • младенов-
  • майкъла-
  • пенев-
  • ръководство
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА Петър Жеков се изказа изключително остро за ръководителите на "червените". Легендарният нападател нарече пред "Меридиан мач"  Майкъла дърводелец, Пенев бил коледна елха, а собствениците нямали мозък. 

 

“Уволнението на Стойчо Младенов е голяма, дори бих казал невероятна грешка! Треньор никога не се сменя на полусезона, освен ако отборът изпада. При ЦСКА не е подобна ситуацията, дори в края на полусезона тимът тръгна нагоре. Можех да се обзаложа, че през пролетта щяхме да изглеждаме много по-добре. Не бе късно да се атакуват челните позиции, има още много мачове, а и много от лидерите ще бъркат. Уволнението обаче беше ясно, това е скалъпена история. Ами да изгонят и футболистите, които не са били на работа в същите дни. И те подлежат на дисциплинарно уволнение. Ясно е, че това се прави с цел да се спести неустойката. Мисля обаче, че Стойчо няма да ги изпусне, ще ги осъди набързо”, каза Петър Жеков.
 
"Сега да решават какво ще правят с играчите, които Младенов доведе през зимата. Но то в ЦСКА няма кой да мисли. Такива са собствениците, такъв е Майкъла. Той си беше дърводелец като футболист, остава си дърводелец и като директор. Защо не питате и какво прави Димитър Пенев на "Българска армия". Само стърчи като коледна елха и се върти. Нали е президент, трябва да има мнение, хубаво е поне веднъж и той да скочи. Засякохме се на събирането на ветераните преди Нова година, но Пенев като ме видя, и избяга, защото знае как щях да го подредя", коментира още Жеката. 
 
"Разбрах, че ще има голям протест на фенове пред "Армията" в понеделник, по време на първата тренировка. Ще има много хора, дори и от провинцията, защото никой вече не може да търпи това. Не може “титаните” четири години да се подиграват с ЦСКА, то не се издържа повече", добави легендата.
 
"Ясно е, че Стойчо си тръгва, но нека поне да сложат българин на поста. Милен Радуканов например заслужава нов шанс, Адалберт Зафиров също е наше момче. Те трябва да ги назначат сега и да им дадат възможност да работят до лятото, а следващия сезон да искат титла и купа. Шефовете обаче няма да го направят, те гледат да си има далавера някаква. Само Стойчо можеше да оправи този отбор, сега по-напред от четвъртото място не виждам как ще мръднем. Твърдо съм против назначението на чужденец. Такива хора сме виждали много в ЦСКА. На тях им купуват някои важни мачове да станат първи и после ги вдигат до небесата. А истината е, че не стават за нищо", завърши Петър Жеков.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Адвокатът на Младенов: Ще съдим ЦСКА

    Адвокатът на бившия треньор на ЦСКА Стойчо Младенов Иво Ивков обяви, че специалистът е бил уволнен неправомерно от ръководството на "червените ...
    06.01.2013
    1 126
    0
  • Изгониха Стойчо Младенов от ЦСКА

      "Разделяме с ЦСКА! Това е новина, която очаквахте още след мача с Локомотив София. Инициативата е на ръководството", заяви сле ...
    04.01.2013
    2 454
    6