Отидете към основна версия

9 255 52

Задържаха легенда на Ботев Пд и Левски за бой над ученички

  • петър курдов-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • левски-
  • бой-
  • ученички-
  • арест

Ученичките от училището по кожени изделия и текстил "Иван Богоров" минали от там на прибиране от школото, а Курдов им казал: "Махайте се от тук, мангали!

Бившият легендарен нападател на Ботев (Пловдив) и Левски от началото на 80-те години Петър Курдов е арестуван в Пловдив, след като вчера по обяд гражданин подал сигнал за нанесен побой от страна на бившия голмайстор към ученички, съобщава БЛИЦ.

Инцидентът е станал в района на училището по кожени изделия и текстил „Иван Богоров“ в Пловдив.

Подалият сигнал е казал, че се извършват хулигански действия и е нанесен побой. Oстанал изключително възмутен от видяното.

На място веднага пристигнал екип на полицията. Полицаите установили, че агресорът е именно 60-годишният Петър Атанасов Курдов.

Ексцентричният бивш треньор на Марица (Пловдив) се държал изключително грубо с четири ученички от ромски произход, от които особено едната е потърпевша и точно на нея са нанесени тежки удари и са отправени заплахи. Свидетели на грозната гледка са станали други ученици и един преподавател.

Пострадалото момиче е в девети клас в същото училище. Петър Курдов е задържан за 24 часа.

Вчера Курдов е подрязвал плодни дръвчета в междублоковото пространство пред дома си. Ученичките от училището по кожени изделия и текстил "Иван Богоров" минали от там на прибиране от школото, а Курдов им казал: "Махайте се от тук, мангали! Само ми цапате и мърсите!". Момичетата вероятно са му отговорили и така той им е налетял на бой.

Причината за инцидента не са децата, а раздразнителният Курдов, който се слави с лютия си характер и честите скандали, които заформя около себе си.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.

Свързани новини