Отидете към основна версия

2 819 4

Задава се епична битка за титла в кеча с българско участие (ВИДЕО)

  • мирослав барняшев-
  • александър русев-
  • кеч-
  • битка за титлата-
  • ланс арчър

Българската звезда в кеча - Мирослав Барняшев, се качи на ринга на поредното шоу на All Elite Wrestling, провело се на 19 май, за да отпразнува успеха и да обяви, че няма кой да го спре

Мирослав Барняшев

Десет дни след като спечели титлата „TNT“ на събитието AEW Dynamite 85, което се проведе на 12 май в Джаксънвил, Флорида, Миро разкри, че ще я защитава, предаде boec.bg.

Българската звезда в кеча се качи на ринга на поредното шоу на All Elite Wrestling, провело се на 19 май, за да отпразнува успеха и да обяви, че няма кой да го спре. Миро сподели, че следващата седмица ще защитава шампионския колан, след което беше прекъснат от Ланс Арчър.

Именно той ще бъде претендентът за титлата на родната звезда в кеча.

Арчър е висок 2 метра и 3 сантиметра. Той е на 34 години и е родом от Остин, Тексас. Тежи 124 килограма. Арчър има страхотен баланс от 24 успеха и само 6 поражения откакто е част от AEW. През настоящата година той е спечелил 10 срещи и загубил 3.

Миро, от своя страна, все още няма загуба в индивидуален сблъсък. Балансът му е 7 победи в 7 срещи.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).

ВИДЕО:

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.

Свързани новини