Отидете към основна версия

8 519 18

Ново 20 в испанската любовна драма с българска следа

  • надя александрова-
  • икер касияс-
  • сара карбонеро

Българката Надя Александрова продължава да бъде широко обсъждана от медиите в Испания

Българката Надя Александрова е една от най-обсъжданите личности в Испания в последните седмици. Таблоидите в страната я посочват като причина за разпада на брака между вече бившия вратар на "Реал" Мадрид и "Порто" - Икер Касияс, и красивата водеща Сара Карбонеро.

За това не е изненада, че промяната на поведението на Александрова предизвика истински фурор на Пиренейския полуостров.

Първо тя с охота разказа, че с Касияс са били заедно 2 години, но са пазили отношенията си в тайна от всички, освен от най-близките.

От предаването "Save me Deluxe" обявиха, че тя ще разкрие още подробности за отношенията скоро. Преди дни обаче стана ясно, че Надя няма да говори, а причината не е ясна.

Испанската преса веднага предположи, че тя се е повлияла от думите на Касияс, че ще търси правата си в съда срещу всеки, който замесва него, Сара Карбонеро и цялото му семейство в лъжливи твърдения.

Другата възможност, към която насочват медиите е, че бившият футболист е предоставил сериозна сума на Надя, за да купи мълчанието ѝ.

Касияс и Сара Карбонеро бяха една от емблематичните двойки в испанския футбол. Двамата са главни герой в една от най-известните спортни целувки.

През 2010 г. Касияс бе част от тима на Испания, който спечели световната титла. След финала вратарят не сдържа емоциите си и целуна любимата си в ефир.

Двамата обявиха, че се разделят през март 2021 г., като бяха категорични, че остават в добри отношения и заедно ще полагат грижи за синовете си - Мартин и Лукас.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.

Свързани новини