Отидете към основна версия

10 676 24

Първо във ФАКТИ: Вижте бруталните тренировки, довели до контузии в ЦСКА (ВИДЕО)

  • цска-
  • тренировки-
  • натоварване-
  • любослав пенев-
  • пабло караско

Неофициално към Любослав Пенев и помощника му Пабло Караско имаше обвинение, че са подложили футболистите на нечувано големи натоварвания

Кадър: Facebook

Популярният привърженик на ЦСКА Данаил Данилов разпространи чрез Фейсбук профила си видео, на което се виждат тежките физически тренировки с щанги, на които са били подложени футболистите на ЦСКА по време на летния си лагер.

Припомняме, че неофициално към Любослав Пенев и помощника му Пабло Караско имаше обвинение, че са подложили футболистите на нечувано големи натоварвания, които са довели до контузии и лошо физическо състояние. Сега вече това се показва и във видео материал.

Ето какво прибавя към видеото фенът на "червените" Данаил Данаилов. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Ето ги прикляканията на онзи испанец с 200 кг любимец на старшията ,на по високите изпукаха кръстовете, а на по дребните адукторите. Варела с 120 кг прикляквания. Вион отключи дискова херния застрашаваща кариерата му! Питам старшията любимец на феновете него някой карал ли го е да прави такова нещо в Испания. Такива здрави мъже като Ахмедов, Живков със спукани прешлени, това е жестоко и грозна и аматьорска работа която е за съд".

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 23 гласа.

Свързани новини