Отидете към основна версия

6 346 10

Арестуваха непобеден световен шампион

  • джермал чарло-
  • бокс-
  • арест-
  • грабеж-
  • световен шампион

Джермал Чарло бе арестуван в сряда по обвинения в грабеж от инцидент през юли в бар в Сан Антонио

Снимка:

Непобеденият световен шампион в средна категория на Световния боксов съвет (WBC) Джермал Чарло бе арестуван в сряда по обвинения в грабеж от инцидент през юли в бар в Сан Антонио.

Чарло осчетоводил облигация по три обвинения в грабеж от втора степен и бил освободен от ареста, според KSAT-TV. Полицейски доклад разкри, че кредитната карта на Чарло била отхвърлена за огромна маса в бара в сутринта на 16 юли, в навечерието на двубоя за световната титла на брат му Джермел в Сан Антонио.

Заповед обвинила Чарло от прибирането на личната си карта и пари от притежанието на сервитьорката, преди да напусне заведението. Адвокатът на Чарло – Кент Шафер, каза, че клиентът му не е взел нищо, което е било притежание на друг човек.

„Джермал не е откраднал пари от никого в клуба и не е заплашвал никого“, сподели Шафер за KSAT.

Адвокатът заяви, че боксьорът бил загрижен, след като разбрал, че кредитната му карта била изгубена и си върнал само шофьорската книжка. Чарло, с баланс 32-0, 22 с нокаут, направи четвъртата си защита на световната титла в категория до 73 кг с победа с единодушно съдийско решение срещу мексиканеца Хуан Масиас Монтиел в Хюстън през юни.

Неговият брат-близнак Джермел, 34-1-1, 18 с нокаут, направи равенство на 17 юли в Сан Антонио срещу аржентинеца Брайън Кастано в сблъсък за абсолютната световна титла в лека-средна категория, като Чарло запази поясите на WBC, WBA и IBF.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 12 гласа.

Свързани новини