Отидете към основна версия

2 701 7

Популярен турски футболист е заподозрян в убийство. Издирват го

  • сезер йозтюрк-
  • заподозрян в убийство

Сезер Йозтюрк е участник в инцидент, станал на 20 септември

Сезер Йозтюрк

35-годишният бивш турски футболист Сезер Йозтюрк, който е играл за отбори като Фенербахче, Бешикташ и Байер (Леверкузен), е издирван като заподозрян за убийство.

Йозтюрк е участник в инцидент, станал на 20 септември. Според информация на “Дейли Сабах”, той е влязъл в спор с мъж, от когото поискал да премести паркирания си автомобил. Разправията се задълбочила с намесата на спътника на футболиста и на близки на другия мъж.

В разгара на свадата противникът на Йозтюрк избягал, опитвайки се да стигне до място, където е имало и други хора. Футболистът е открил огън от луксозния автомобил, с който пътувал, и бързо напуснал района.

В кавгата е било употребено и хладно оръжие. Починал е мъжът, който влязъл в спор с Йозтюрк, а баща му, брат му и двама негови приятели са били ранени.

Йозтюрк е роден в Германия. Кариерата му започва в академията на Байер. Той има 50 мача за дубъла на “аспирините” и още седем за първия отбор. След това се озовава в Нюрнберг, където изиграва два мача, а след това се мести в Турция. Прекратява кариерата си през 2015 година.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини