Отидете към основна версия

2 609 16

Левски получи сериозно дарение точно преди Коледа

  • левски-
  • наско сираков-
  • станимир стоилов

Парите са преведени по-рано от предварително предвиденото, защото клубът има нужда от тях

Снимка: БГНЕС

Левски получи сериозно дарение точно преди Коледа. От компанията за залози 8888.bg, която е спрягана за бъдещ спонсор на „сините“, подкрепиха клуба с близо 100 хил. лева. Това дарение е част от инициативата на букмейкъра "Помощ за българския футбол". Парите са преведени по-рано от предварително предвиденото, защото клубът има нужда от тях.

"Обичаме да подкрепяме добрите каузи, а една от тях е българският спорт. Това бе и една от причините да стартираме нашата кампания "Помощ за българския футбол". Точно преди празниците направихме дарение в размер на 93 140 лева към ФК Левски, който в момента има нужда от тях. По този начин се надяваме, че клубът ще прекара едни спокойни празници. Нямаме търпение да помогнем и на останалите отбори в началото на годината, която силно се надяваме, че ще бъде една от най-успешните за родния ни футбол. Ако все още не сте избрали любимия си отбор, може да го направите тук, защото заедно можем да постигнем повече", обявиха от компанията за залози.

От „Герена“ благодариха на букмейкъра за оказана помощ: „Финансовата подкрепа ще бъде използвана от клуба целенасочено за покриване на текущите нужди.“

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 14 гласа.

Свързани новини