Отидете към основна версия

9 323 57

Използван ли е автобусът на волейболния Хебър Пазарджик за транспорт на протестиращи от ПП „Възраждане“?

  • хебър-
  • възраждане-
  • протест-
  • автобус-
  • тодор попов

Каква би могла да бъде връзката на спортния клуб с организаторите на днешния протест?

Днес в столицата се състоя протест срещу „зелените сертификати“, организиран от ПП „Възраждане“, като за целта бяха организирани 32 автобуса за транспорт от различни точки на страната, по данни от самата партия. Наши читатели обаче ни сигнализираха, че на паркинга в близост до площад „Народно събрание“ е забелязан и автобусът на волейболния Хебър Пазарджик.

Наша проверка установи, че снимката наистина е заснета днес на жълтите павета, което повдига сериозно въпроса за съпричастността на спортния клуб.

Направихме опит, за да се свържем с ръководството на Хебър, но за сега нямаме отговор от тяхна страна.

Припомняме, че отборът е на общинска издръжка в Пазарджик, благодарение на политиката за развиване на спорт от страна на кмета на града Тодор Попов. Той придоби нова популярност около избора за президент на Българския футболен съюз, когато малки клубове от областта ни сигнализираха, че върху тях е упражняван натиск, за да гласуват в полза на преизбрания Борислав Михайлов.

Попов отдавна е известен с близките си отношения с Делян Пеевски и Бойко Борисов, но евентуалната му връзка с Костадин Костадинов придава нова перспектива върху политическия му образ.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 365 гласа.

Свързани новини