Отидете към основна версия

8 732 10

Гриша Ганчев задели €500 хил., за да зарадва Стойчо Младенов с голова машина от Сегунда Дивизион

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • гриша ганчев-
  • диого коща пинто-
  • ещрела амадора

Играчът е юноша на Бенфика, но в момента защитава цветовете на Ещрела Амадора

Снимка: Fakti.bg

Стойчо Младенов е отявлен привърженик на играчите от Пиренеите, като водещата му трансферна цел тази зима е именно от там. Това е 22-годишният плеймейкър Диого Коща Пинто, за когото се смята че ЦСКА може да отдели около €500 хил. Или поне това твърди таблоида „Блиц“, цитиран от Gol.bg.

Талантливият португалец в момента брани честта на Ещрела Амадора във второто ниво на португалския футбол, а от началото на сезона има цели 12 гола, което го нарежда сред най-резултатните играчи изобщо в Сегунда Дивизион.

Пинто има и нелош международен опит. Той е носил екипите още на италианските Асколи и Потенца, както и на друг португалски тим - Вилафранкензе. Преди 3 години дори получава повиквателна за младежкия национален отбор на родината си, но едва наскоро започна да бележи истински прогрес в изявите си.

Младенов е категоричен, че най-ценното липсващо парче от пъзела му на „Българска армия“ в момента е плеймейкъра, така че би било любопитно дали „армейците“ ще успеят да убедят Диого Коща Пинто да дойде в София.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 20 гласа.

Свързани новини