Отидете към основна версия

4 205 5

Питам БФС! Този път (ВИДЕО)

  • петьо костадинов-
  • футбол-
  • бфс-
  • димитър бербатов

Не на пусната електрическа лампа

Снимка:

Месеци наред питам Димитър Бербатов и организирана група около него, за да бъда полезен на по-малките клубове с ясно и безусловно неподготвени ръководители, които реагират, както в опитите на легендарният Иван Петрович Павлов, но след снимка. Не на пусната електрическа лампа.

Въпросът ми към ръководството на Българския футболен съюз, неговия правен капацитет и към Изпълнителния директор - господин Попов, юрист не по образование, а по призвание и високо оценен капацитет е:

1. КОЕ ТОЧНО НАЛАГА ПРОВЕЖДАНЕТО НА КОНГРЕС НА 18 МАРТ?

Уставът е безкрайно ясен. Освен това имаме прецедент за Агенцията по вписванията. Жалба по вписване на решенията на върховния орган на неправителствена организация. Всяко действие преди произнасянето по жалбата и акта на вписване носи риск от създаване на колизионна за нормалното функциониране на футболната система среда.

Отнасям се с разбиране към организираната група и финансиращите, но не мога да не се съглася с госпожа Робева, че беше затворена устата на министъра на младежта и спорта. Скоро и вратата за кабинета до старата зоологическа градина. Сигурен съм много преди сътрудничеството в спорта и младежкия обмен със страни, в които конкурсите за красота "Мис Камила" е приоритет и неотменима традиция. И използването на ботокс в него е проблем. За брилянтин ограничения няма.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.

Свързани новини