Отидете към основна версия

7 706 6

Днес легендата Валентино Роси е сред най-щастливите хора в света

  • валентино роси-
  • първа рожба-
  • джулия-
  • франческа софия новело

Миналата година Роси кара със специален дизайн на каската, когато съобщи, че ще става баща

Снимка: EPA/БГНЕС

2022 година донесе първата страхотна новина за 9-кратния световен шампион в мотоциклетизма Валентино Роси, който вчера стана баща. Доктора сложи край на кариерата си на пилот през миналата година, сега е собственик на отбор в MotoGP и ще се състезава този сезон в GT състезанията за издръжливост, където отново ще е с номер 46, но вече за белгийския тим WRT.

Миналата година Роси кара със специален дизайн на каската, когато съобщи, че ще става баща, а днес раждането на малката Джулиета беше потвърдено от него и от приятелката му Франческа София Новело. Джулия се е родила в болница в Урбино, а тя и майка ѝ са добре, предадоха италианските медии днес.

Роси обяви миналата година през август, че ще се откаже в края на сезона, а сега 43-годишният италианец коментира, че два дни преди началото на сезона в MotoGP е получил най-добрата новина в живота му от 14 години по-младата Франческа.

Джулия е първо дете на Роси, който има 9 световни титли в мотоциклетизма, 7 от които са в MotoGP.

Валентино и Франческа се запознаха през 2018 година, оттогава са заедно, а двамата съобщиха новината за раждането на Джулия едновременно в социалната мрежа Instagram, където легендарният мотоциклетист има над 13 милиона последователи, а Франческа - над 542 000.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 22 гласа.

Свързани новини