28 Ноември, 2021 17:21 7 426 7

Валентино Роси поднесе голяма изненада

  • валентино роси-
  • състезание с коли

"Ще се състезавам с коли", призна оттеглящата се легенда в мотоциклетизма

Валентино Роси поднесе голяма изненада - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Валентино Роси все още не е обявил какви са му плановете след оттеглянето си от Световния шампионат по мотоциклетизъм (MotoGP). Един от вариантите е италианеца да се състезава с пилота на Макларън Ландо Норис.

Седемкратният световен шампион на две колела завърши на десета позиция в последното си Гран при на пистата Рикардо Тормо след като изкара 22 сезона в кралския клас. В момента Роси разглежда възможността да се състезава с автомобили. Една от опциите е да участва заедно с Норис, който заяви, че е голям фен на Доктора от дете.

„Относно надпреварите заедно през следващата година за мен би било фантастично, понеже Ландо е много бърз. Ще се състезавам с коли и ако мога да го направя с него, ще бъде голямо удоволствие за мен. Той е много талантлив и със сигурност ще се насладя на неговото каране“, сподели Роси.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    22 0 Отговор
    веуик!
    заедно с въздушния и ракетата - светата тройца на съвременния спорт.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дар от БОГ":

    Голям пример даде с жената умряла по време на секс с кон!🤣🤣🤣
  • 4 шумахер

    7 0 Отговор
    Току що гледах на ту--ба едно състезание с него в дъжд , и разбрах, че този е извънземен !Тръгна последен и финишира първи ,но само на предна гума премина финала
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ччяя

    6 0 Отговор
    Най-великия!Фен съм му откакто беше хлапе и караше в 125сс.В 500сс клас любимец ми беше Мик Дуън,но след преминаването на Вале в същия клас за мен имаше само един пилот- VR46!

    Коментиран от #7

  • 7 Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ччяя":

    Явно си много малък да помниш Уейн Реини