Отидете към основна версия

1 722 14

Мъка на "Армията": ЦСКА с издъни срещу последния в efbet Лига (ВИДЕО)

  • цска-
  • царско село-
  • футбол

Червените" направиха 0:0 с Царско село

Снимка: БГНЕС

ЦСКА се издъни срещу последния в класирането Царско село. "Червените" направиха 0:0 с "царете" на "Българска Армия".

Съставът на Стойчо Младенов не създаде почти никакви опасни положения и показа тотална безидейност пред гола.

По този начин мечтата на "армейците" за шампионска титла става все по-далечна. Към момента те изостават на 5 точки от лидера Лудогорец, който утре посреща Левски и при успех ще дръпне с 8 пункта.

От своя страна съставът на Царско село, който днес за първи път беше воден от новия треньор Стефано Макопи, се отбраняваше умело и не остави много свободни пространства за атака на "червените".

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на Веселин Яневски.

Първата по-добра възможност за "червените" бе в 7-ата минута. Вилдсхут проби отляво и отправи остро центриране, но Йомов не успя да нанесе голов удар. Минута по-късно шут от далечна дистанция на Мухар мина над вратата.

В следващите минути домакините продължиха да владеят инициативата, но трудно създаваха нещо опасно пред вратата на Кадим Ндиайе. В 20-ата минута Кох блокира удар от средна дистанция на Петрис. Минута по-късно Вилдсхут направи нов пробив отляво и влезе навътре в наказателното поле. Нидерландецът върна към Турицов, който опита удар от над 20 метра, но Ндиайе изби в корнер.

В 31-ата минута Жеферсон видя оставения непокрит на далечната греда Вилдсхут. Нидерландецът обаче отправи нелеп удар и вместо към вратата, прати топката назад. Малко след това Йомов шутира от далечна дистанция, но над високо в аут.

До края на първата част ЦСКА атакуваше, а Царско село предимно се бавеше. Домакините обаче така и не съумяха да създадат нищо опасно пред вратата на Ндиайе.

В 53-ата минута Лам отправи опасен удар с глава след центриране от корнер, но топката мина покрай вратата. Пет минути по-късно пресата на "червените" даде резултат. Йомов отне топката, навлезе в наказателното поле отдясно и отправи удар, който Ндиайе изби.

В 62-ата минута Гарсес овладя на гърди подаване на Мухар, след което опита странична ножица, но стреля над вратата. Пет минути по-късно ЦСКА получи право да изпълни пряк свободен удар отляво на наказателното поле. Зад топката застана Вион, който опита да изненада Ндиайе, но сенегалският вратар се справи.

В 77-ата минута "червените" организираха многоходова атака. Бисмарк намери Гарсес отдясно. Бразилецът реши да отправи удар, който мина високо над вратата. Четири минути след това Жеферсон центрира от корнер, а на далечната греда Мухар отправи удар с глава, който срещна гредата.

В 90-ата минута Кръстев опита да свали центриране отдясно. Топката стигна до Вилдсхут, който обаче стреля слабо с глава.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.

Свързани новини