12 Март, 2022 20:27 1 069 2

Треньорът на Царско село: Ще се опитаме да изненадаме и Лудогорец

  • царско село-
  • цска-
  • футбол-
  • стефано макопи

Ще играем почти същия мач, събрани и да вземем точки при възможност

Треньорът на Царско село: Ще се опитаме да изненадаме и Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Царско село Стефано Макопи остана доволен след дебюта си начело на тима. „Царете“ съумяха да стигнат до нулево равенство срещу ЦСКА на „Българска армия“ и спечелиха първа точка от края на месец ноември миналата година.

„Отборът направи доста мъжки мач. ЦСКА на хартия беше по-добрият, но момчетата изпълниха това, което исках през седмицата. Имаме индивидуалности, които най-вече показват бързината на момчетата. Днес това беше идеята в контраатаките да нараним ЦСКА колкото можем“.

„Успяхме да го направим сами, да се съберем за три дни. Опитахме се с видео да разучим тактиката и да проучим как да им се противопоставим“.

„Трябва да вземем възможно най-точки до плейофите и после да видим колко ще изоставаме, за да ги възстановим и да се спасим. Ще играем докрай“.

„Защо да не поднесем изненада срещу Лудогорец? Ще се опитаме. Ще играем почти същия мач, събрани и да вземем точки при възможност“, заяви Макопи след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако си носите

    2 1 Отговор
    вазелина наистина ще ги изненадате.
  • 2 Цампуков

    2 1 Отговор
    Тото- лото Олимпик. От изненада, през обръщалка до разгром. Б група ви зове!